fbpx

25. EMA edukativno – muzejska akcija: Pronađi ljubav u muzejima

25. EMA edukativno – muzejska akcija: Pronađi ljubav u muzejima

Edukativno – muzejska akcija, kojom se svake godine u svibnju obilježava Međunarodni dan muzeja, zbog epidemije koronavirusa i potresa ove godine nije mogla biti redovno održana. Pojedini muzeji već su realizirali svoje programe, a dio muzeja grada Zagreba povezao se te će EMA-u održati u periodu od 15. listopada do 15. studenoga 2020. u muzejima i online.

U zajedničkoj akciji sudjeluju Hrvatski prirodoslovni muzej, Muzej za umjetnost i obrt, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej suvremene umjetnosti, Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović i Etnografski muzej. Hrvatski prirodoslovni muzej je zbog štete nastale u potresu zatvoren za posjetitelje te će svoj program održati u prostorijama Etnografskog muzeja.

Svi programi i radionice su besplatni, a zbog epidemiološke situacije broj sudionika je ograničen te je prijava obavezna.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *