Adastrin četvrti studijski album ‘Zrno malo’ savršen je prikaz onoga čemu trebamo težiti

Adastrin četvrti studijski album ‘Zrno malo’ savršen je prikaz onoga čemu trebamo težiti

Album Zrno malo na svojstven način prikazuje čovjekovu jačinu i veličinu, te onome čemu bi svatko od nas trebao težiti, a to je poniznost. Adastra nas je još jednom uspjela osvojiti dubinom svojih poruka satkanih u jednostavne, a opet sadržajne tekstove popraćene snažnim melodijama. 

Zrno malo skupilo je čak 26 kvalitetnih autora, glazbenika i suradnika, koji su zajedničkim doprinosom iznjedrili ovo maestralno djelo. Od 12 pjesama koje se nalaze na albumu, četiri pjesme otpjevane su s gošćama pjevačicama, a tri su pjesme nastale u suradnji s poznatim hrvatskim glazbenicima Matijom Dedićem, Nikom Antolos i Helenom Bastić.

Jako smo sretni i počašćeni što je na našem novom albumu gostovalo toliko vrhunskih glazbenika i autora. Snimali smo ga polagano, ali detaljno s puno emocija koje smo zapisali u pjesmama.

Jeronim Marić

Na albumu se nalazi i istoimena pjesma Zrno malo nastala u skladnoj simbiozi s našim vrhunskim pijanistom Matijom Dedićem, koji nije nimalo dvojio oko ove suradnje: Čim sam poslušao pjesmu, čuo sam se s Jeronimom i pristao na suradnju.

Uz Jerka Marića, koji je autor deset pjesama, na albumu je radio i veliki hrvatski hitmejker Željko Krznarić, autor stihova Još u sve vjerujem i Zrno malo. Ovime je ovjekovječena prva njihova suradnja, a vjerujemo da će ona biti samo jedna u nizu.

Adastrin novi album Zrno malo idealna je podloga za nježna poslijepodneva, misaona lutanja i bijeg od svakodnevice, jer nam pruža baš ono što nam je najpotrebnije – spokoj i topli zvuk, čvrst kao najdraži zagrljaj.
Album Zrno malo možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, kao i na webshopu Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna.

FOTO: Croatia Records PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori