Adventski program i u kazalištu Mala scena

Adventski program i u kazalištu Mala scena

“Advent u Maloj sceni” već je postao svima znana tradicija. Spoj kazališne i božićne čarolije uz divne predstave i posebno druženje sa Sv. Nikolom, odnosno Djedom Mrazom uvijek se očekivalo i ispunjavalo srca stotinama obitelji, a i nama kazalištarcima. No, ove godine život se okrenuo i činilo se kao da će ovaj advent proći bez ove posebne tradicije.

Ali, pronašli smo način, i iz stečenog iskustva tijekom prvog vala pandemije, organizirali posebno adventsko-kazališno druženje u kojem će moći uživati svi, gdje god se nalazili!

Od 5.12. do 20.12. moći ćete uživati u 6 različitih predstava uživo u kazalištu (sa smanjenim kapacitetom), ali i online!

Sve predstave prenosit će se uživo, a zatim će biti dostupne i za naknadno gledanje do nedjelje u ponoć

Na kraju svake predstave dolazi i Sv. Nikola ili Djed Mraz te će vas pozdraviti, a moguće je i organizirati individualne pozdrave, poruke i/ili kratko online druženje sa Djedom Mrazom. Moguće je kupiti i posebnu adventsku pretplatu po cijeni od 140 kuna i pogledati 4 predstave tijekom prosinca uz pozdrave Sv. Nikole ili Djeda Mraza.

Započinjemo predstavom “Priča o kotaču” u subotu 5.12. u 10 sati za djecu od 18 mjeseci naviše. U subotu popodne u 18, čeka Vas predstava “Sunce djever i Neva Nevičica” za djecu od 8 godina naviše (bez Sv. Nikole), a u nedjelju 6.12. u 10 sati naša najnovija predstava za djecu od 3 godine naviše – “Plačko” Kristine Gavran, za koju su ulaznice za gledanje uživo već rasprodane!

Sve predstave moguće je i organizirati za vrtićke skupine, razredne odjele ili pak za zaposlenike kompanija i njihove obitelji

Za više informacija slobodno se obratite na prodaja@mala-scena.hr

Redovna cijena ulaznice je 40 kuna, a rezervacije za gledanje online mogu se napraviti putem e-maila: info@mala-scena.hr dok se rezervacije za gledanje uživo mogu izvršiti i putem Web stranice – www.mala-scena.hr

Ovim putem zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Zagreba na podržavanju ove manifestacije! Veselimo Vam se, vidimo se u kazalištu ili kod vas kod kuće!

FOTO: PR

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori