Albina predstavila španjolsku verziju pjesme ‘La La Love’

Albina predstavila španjolsku verziju pjesme ‘La La Love’

Nakon što se nova Albinina pjesma La La Love brzo nakon plasiranja pozicionirala na visokom mjestu nacionalne top liste najemitiranijih domaćih izdanja, mlada je glazbenica u petak 13. kolovoza predstavila La La Love (Spanish Version) – verziju u kojoj pjeva u potpunosti na španjolskom jeziku!

Već pri samom izlasku pjesme, brojni obožavatelji na društvenim mrežama, podjednako oduševljeni energijom koja pršti iz singla te Albininim pjevanjem stihova na španjolskom, pitali su hoće li La La Love zaživjeti i u verziji koja je u potpunosti na španjolskom jeziku. Želja im je ispunjena, a oduševljenju su se pridružili i brojni fanovi iz Španjolske gdje će Albina nastupiti početkom jeseni!

Nakon nedavnog hvaljenog nastupa na festivalu Poljske nacionalne televizije Wakacyjna Trasa Dwójki u Kielceu, Albina priprema i nastup u svom rodnom gradu

Za pjesmu La La Love latino ritma koji slavi ljeto Albina je izjavila kako joj je tekst na španjolskom došao potpuno spontano i prirodno pa je tako nastala i verzija u potpunosti na tom jeziku na što glazbenica dodaje kako joj se paralelno ostvarila i želja da zapjeva na jeziku kojeg voli od malena: Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno – zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom. Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!.

Uz Albinu koja potpisuje tekst na španjolskom jeziku, La La Love (Spanish Version) supotpisuju Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija) i Marko Mihaljević (aranžman). Pjesma ljetne atmosfere, snimljena je u zagrebačkom Karpo Media Studiju, uz finalni mastering Nikodema Milewskog.

Originalna verzija ovog ljetnog hita s latino prizvukom došla je u pratnji modernog videospota nastalog u suradnji s timom SESTRICE

Spot se odmah po objavi našao u trending listi te je do pogledan gotovo 200 000 puta. Među zaslužnima za atraktivan stil i estetiku videospota bili su i Helena Janjušević (koreografija), Stefan Orlić (styling), RukaBeauty (makeup) i Salon Franić/Martin Posavec (frizura).

Podsjetimo, mlada se glazbenica široj publici predstavila 2020. godine te je u vrlo kratkom vremenu postigla hvalevrijedna ostvarenja, među kojima i predstavljanje Hrvatske na Izboru za pjesmu Eurovizije 2021. godine. Njen hit singl Tick-Tock osvojio je radijski eter, a značajan uspjeh ostvario je i na digitalnim glazbenim platformama te se našao na Spotify Viral 50 – Global ljestvici.

Objavom singla La La Love (Universal Music Hrvatska) koji je odmah postao ljetni hit (nakon što je ostvario najviši skok na Hr Top 40, našao se i među prvih 10 hitova), Albina je započela još jedno uzbudljivo poglavlje u karijeri.

FOTO: Mislav Žabarović

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori