Album ‘Ladies’ Matije Dedića poslušajte ekskluzivno na Deezeru

Album ‘Ladies’ Matije Dedića poslušajte ekskluzivno na Deezeru

Novi studijski album “Ladies” našeg najznačajnijeg jazz pijanista Matije Dedića ekskluzivno se može poslušati na Deezeru. Album koji će se u prodaji naći od 10. 11. već je izazvao pažnju publike jer je Matija novi album posvetio sjajnim kantautoricama, snažnim vokalisticima i ženama koje su obilježile njegov privatni i poslovni put.

Na albumu je okupio čak šesnaest žena, među kojima su i gotovo sve članice grupe Divas, a veliku pažnju privući će pjesma “Zadnji sati ljeta” koju je otpjevala njegova kćer Lu Dedić. Albumu su prethodila dva singla i spota “Sebi dovoljan” u izvedbi Martine Majerle i “Bok”, autorska pjesma Sare Renar. Evergreeeni, nove pjesme, hitovi u novim aranžmanima i vrhunskoj klavirskoj pratnji Matije Dedića, sve to nudi novi Matijin album “Ladies”, koji možete već sad naručiti u pretprodaji na webshopu Croatia Recordsa.

FOTO: Privatni arhiv Matije Dedića.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori