fbpx

Artionica Galerije Klovićevi dvori otvara vrata kreativnih radionica

Artionica Galerije Klovićevi dvori otvara vrata kreativnih radionica

Artionica Galerije Klovićevi dvori otvara vrata najzanimljivih kreativnih radionica. Izložbeni program galerije popraćen je likovnim aktivnostima za djecu predškolske i školske dobi te za osobe s posebnim potrebama.

Sudjelovanje na likovnim radionicama potrebno je najaviti na artionica@gkd.hr

Artionica se otvara u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: 1., 2., 3., 4., 5. lipnja od 17 do 18:30 sati. 

Najviše je moguće primiti 15 djece.

Kako bismo barem malo nadoknadili izgubljeno vrijeme u kojem nismo mogli održavati Artionice zbog pandemije izazvane virusom COVID-19. odlučili smo vam cijeli tjedan pružiti mogućnost kreativnog izražavanja u likovnom mediju. U prekrasnom ambijentu atrija Galerije Klovićevi dvori, ukoliko nas posluži lijepo vrijeme slikat ćemo, crtati, kreirati i maštati te hodati izložbenim dvoranama ispunjenim fotografijama Miljenka Domijana na izložbi Od oka k srcu. Radionice će se odvijati od 1.do 5. lipnja od 17:00 do 18:30 sati.  U slučaju lošeg vremena artionica će se odvijati u jednom od brojnih unutrašnjih prostora Galerije Klovićevi dvori.

Artionice se uvijek vežu uz aktualne izložbe. Budući da su u Galeriji otvorili izložbu fotografija cijenjenog konzervatora i povjesničara umjetnosti Miljenka Domijana – Od oka k srcuBiljezi sjećanja, GKD odlučila je zamoliti posjetitelje da dolaskom na radionice ponesu sa sobom neka svoja Sjećanja kako bi prema njima mogli dalje osmišljavati radionice.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *