Aurelia Stašić, najmlađa je pjevačica koja je ozbiljno zagazila u diskografske i pjevačke vode

Aurelia Stašić, najmlađa je pjevačica koja je ozbiljno zagazila u diskografske i pjevačke vode

Nedavno je uz oca, Antuna Stašića, akademskog glazbenika i profesora violine, potpisala za Croatia Records i svoj prvi ekskulzivni ugovor, a prema dogovorenom Aurelia priprema i svoj prvi album.

Uoči svog 11. rođendana koji je proslavila 27. veljače Aurelia je objavila i svoj novi singl i spot Danas mi je rođendan, autora Dražena i Domagoja Pavina. Pjesma je namijenjena svima koji slave rođendan, a naročito mališanima koji uvijek s nestrpljenjem iščekuju njihov veliki dan. Svi se možemo prisjetiti svojeg djetinjstva kada nam je rođendan bio poseban dan u kojem smo s oduševljenjem slavili ulazak u nove godine uz neizostavno puhanje svjećica na torti i znatiželjno otvaranje darova. Naravno, i danas to volimo činiti, a upravo nas je uvijek vesela i nasmijana Aurelia podsjetila na radost tog dana. 

Ovo je ujedno i Aurelijin treći singl. U prvom nas je podsjetila na radost Božića i što on znači za svu djecu, a Svjetlo nade bila je namijenjena djeci Banovine kojima je potres prekinuo bezbrižno djetinjstvo.

Premda je još u školskim klupama, Aurelia je svoje obaveze i prema pjevanju shvatila jako ozbiljno u čemu ima podršku cijele svoje obitelji. Iza sebe već nekoliko nastupa i to na velikim pozornicama poput Lisinskog u kojem je nastupila kao gošća na koncertu Jacquesa Houdeka, a osvajala je i nagrade na međunarodnim natjecanjima iz klavira.

FOTO: Croatia Records PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori