‘Barbara’ rockera The Splitters ima zarazni plesni ritam prepoznatljivog londonskog karaktera

‘Barbara’ rockera The Splitters ima zarazni plesni ritam prepoznatljivog londonskog karaktera

Zarazna pjesma energičnog ritma novost je iz radionice sve popularnijih The Splittersa. Ekipa iz Splita koja je prošle godine objavila album Izvedi me van za Croatia Records, domaću glazbenu scenu nastavlja osvajati svojim rock ritmovima u velikom stilu, a Barbara je najnoviji adut ovog simpatičnog benda i najava sljedećeg studijskog izdanja.

Kako kažu iz benda, Barbara je pjesma prepoznatljivog londonskog karaktera, idealnog za stadionske zvučnike, a nitko im u tome neće proturječiti.

Upravo The Splitters autorski potpisuju pjesmu, za koju je miks i master radio Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Pjesmu prati i spot koji potpisuje Stipe Ninčević, a glavna zvijezda videa je dugogodišnja prijateljica benda Anja Vlaić.

Josip i Petar Senta te Marko i Antonio Komić dva su para braće koji su prijatelji već dugo vremena, a prijateljstvo su ovjekovječili osnivanjem benda, što se pokazalo odličnom idejom. Baza obožavatelja i obožavateljica The Splittersa povećava se svakim novim singlom, a svježim zvukom ovaj bend najavljuje još puno odličnih singlova.

FOTO: Miro Vrdoljak

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori