Besplatan ulaz u Muzej grada Zagreba za sve koji dođu sa svojim četveronožnim prijateljima

Besplatan ulaz u Muzej grada Zagreba za sve koji dođu sa svojim četveronožnim prijateljima

U nastojanju da Muzej grada Zagreba učine dostupnim svim posjetiteljima, na ovogodišnji Svjetski dan zaštite životinja, 4. listopada, ekipa Muzeja vrata je otvorila posjetiteljima u pratnji pasa! 

Veseli nas što smo ulaz u Muzej omogućili sugrađanima i gostima u našem gradu kojima su psi stalni pratitelji u dnevnim aktivnostima. Povodom Svjetskog dana kućnih ljubimaca, u srijedu, 30. studenoga ove godine, želimo otići korak dalje, pomoći i brojnim nezbrinutim psima (ali i ostalim nezbrinutim kućnim ljubimcima) koji svoje dane provode u skloništima ili, što je najtužnije, na hladnoj ulici.

MGZ

U suradnji sa Skloništem za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Javnom vatrogasnom postrojbom Grada Zagreba, žele ukazati na nikada dovoljno naglašenu potrebu udomljavanja pasa.

Stoga će upravo na Svjetski dan kućnih ljubimaca, u srijedu, 30. studenoga, od 10 do 11:30 sati u stalnom postavu Muzeja, te na obližnjem Vrazovom šetalištu, fotografirati pse iz Skloništa u Dumovcu u društvu vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i djelatnika Muzeja.

Raduje nas što se ovoj akciji odazvao i veleposlanik Republike Slovenije u RH, gospodin Gašper Dovžan, a nadamo se odazivu i ostalih pozvanih uzvanika. Objavom fotografija i priča ovih pasa želimo potaknuti javnost da njima, ali i brojnim drugim psima i macama slične sudbine, otvore svoja srca i domove i učine im ovu, ali i mnoge zime koje će tek uslijediti, lijepom i toplom.

Na Svjetski dan kućnih ljubimaca ulaz u Muzej bit će besplatan za sve posjetitelje koji dolaze u posjet sa svojim psima.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori