Besplatna tematska tura ‘Ljubim ruke i moj naklon’ vodi vas u galantni Zagreb

Besplatna tematska tura ‘Ljubim ruke i moj naklon’ vodi vas u galantni Zagreb

Ove nedjelje, 4.7., u 19:30h, kod kipa kralja Tomislava, preko puta Glavnog kolodvora, pridružite se Purgerici, vašem lokalnom turističkom vodiču, na pravom zagrebačkom španciru, i prisjetite se galantnih dana našeg Zagreba. Besplatna tematska tura, pod nazivom Ljubim ruke i moj naklon vodi vas u galantni Zagreb, od kraja 19. st. pa do sredine 30-ih godina prošlog stoljeća – u vrijeme agramerizama, urbanizma, finih manira, dama s perlama i gospode poput Fulira!

Odšpancirajte Lenucijevom potkovom do prekrasnih kavana, doznajte priču o procvatu tvornica i trgovine, dolasku prvih automobila, igranju golfa na Zrinjevcu, otkačenim zabavama u hotelu sagrađenom za putnike Orient Expressa, servisirajte svoj “kostolomec”, kupite kartu i omnibusom krenite za pravu zagrebačku gradsku plažu, a putem pročitajte “škandalozne” novinske citate i objave koji govore o  vedrom i otkačenom duhu tog vremena.

Mjesto polaska na turu je kod kipa kralja Tomislava, preko puta Glavnog kolodvora, a početak ture je u 19:30h. 

Kako rezervirati besplatna mjesta na turi?

Rezervacija je obavezna, a broj mjesta na turama je ograničen. Rezervacije je potrebno potvrditi porukom ili pozivom na: 0916363661 ili emailom na: purgerica@yahoo.com. Prilikom prijave, potrebno je napisati ime i prezime, naziv ili datum ture, te broj osoba koje vodite sa sobom. Ture su isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su apsolutno dobrodošli. Za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu Purgerica, na Facebooku i Instagramu.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori