Besplatne tematske ture ovaj vikend u čarobnom noćnom izdanju

Besplatne tematske ture ovaj vikend u čarobnom noćnom izdanju

Ove subote i nedjelje, rezervirajte svoja mjesta na besplatnim tematskim turama i pridružite se jednom od posljednjih kasnih, noćnih izdanja čarobnih gričkih tematskih tura s Pripovjedačicom i Kradljivicom Vremena. Koju izabrati?

Evo što Purgerica kaže o pričama koje vas čekaju:

SUBOTA, 12.9., u 21:00h

Na redu je tema “GRIČ PRIČA PRIČU” – ovo je jedno od njezinih posljednjih, posebnih noćnih izdanja

MJESTO SASTANKA: kod kipa sv.Jurja, Kamenita vrata

Riječ, dvije o turi: Ova noćna pripovjedačka tura vodi vas kroz zgode i nezgode Gradeca i njegovih stanovnika od 13. do 19.stoljeća, kroz lik crne dame – Pripovjedačice, koja na jednu večer posuđuje svoj glas prezivačima, noćobdijama, ljekarnicima, vojnicima, kraljevima i carinicima, a možda i kojoj nevaljaloj kraljici, vještoj pekarici ili coprnici! Upoznajte čaroliju Griča i doznajte neobične priče iz prošlosti našeg kraljevskog grada!

NEDJELJA, 13.9., u 19:00h

Na redu je tema “ZAČARANE PRIČE” i njezino posebno rujansko izdanje

MJESTO SASTANKA: kod Kule Lotrščak

Riječ, dvije o turi: Kada se posljednji puta sjedili pokraj nekoga, čije su vas riječi odvele pričama, u neka prošla, davna vremena? Ovoga puta nećete sjediti, ovoga ćete puta s pričama šetati, jer Kradljivica Vremena dolazi po vas, i starim legendama od Turopolja do Sljemena, zaustavlja vaše Vrijeme, da u njega pričama ubaci bića iz naših starina: mure, mračnake, pesiglavce, mogute, besove, i krasne jesenske krijesove, kojima kratko vlada božica Rujana. Dođite i poslušajte priče iz naše starine, inspirirane pričama iz blizine, i Davnine.

KAKO REZERVIRATI MJESTA:**Prijava je OBAVEZNA – porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com ; Purgerica ljubazno moli da joj napišete svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom Dobrodošli su svi gosti, od 5 do 75, kao i oni sa 4 šape!

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori