fbpx

Besplatni program i radionica za djecu u CeKaTe-u

Besplatni program i radionica za djecu u CeKaTe-u

U subotu, 14. studenoga 2020. Centar za kulturu Trešnjevka organizira dva potpuno besplatna događanja namijenjena djeci. 

Prvi besplatni program 13. Festival dječje knjige – drugi susret održat će se s početkom u 11 sati u Centru za kulturu Trešnjevka, a gost susreta je poznata hrvatska spisateljica Silvija Šesto koja će predstaviti deset prekrasnih slikovnica “Album Tomica”, “Gospodin Mrak i tri bijela šeširića”, “Prugasta”, “Majstorica Nola popravlja tatu”, “Srebrenko”, “Abeceda nevoljenih”, “Dijeli nas staklo i druge”. Svaka od ovih priča ima svoju poruku, a one su da svi zaslužujemo ljubav, da nitko nije savršen, da su prijatelji veliko bogatstvo i da beskonačna dječja mašta može mijenjati svijet.

Sve slikovnice moći će se osvojiti kao nagrade

Drugo događanje pod nazivom “Bajkaonica online” održat će se istog dana s početkom u 17 sati u online izdanju. Tema drugog online susreta su bajke o prirodi. “Bajkaonica online” je virtualno izmišljalište najluđih i najzabavnijih bajki te se na radionici čitaju ulomci bajki i vode se razgovori o modernim bajkama. Za lakše maštanje koriste se ilustrirane karte putem kojih se izmišljaju kratke bajke, a najbolje napisane bajke dobivaju i nagrade za koju se pobrinula izdavačka kuća Mala Zvona.

Možete se prijaviti OVDJE. 

13. Festival dječje knjige će nakon ovog datuma imati još dva susreta subotama sa piscima za djecu, a Bajkaonica online zadnji puta će se održati u subotu, 28.11.2020. na temu zimske bajke. 


Više o 13. Festivalu dječje knjige – drugi susret pročitajte OVDJE. Više o Bajkaonici online pročitajte OVDJE.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *