‘Bez brige, poduzetnički je griješiti’: Konferencija namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima koju ne smijete propustiti

‘Bez brige, poduzetnički je griješiti’: Konferencija namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima koju ne smijete propustiti

Pod geslom “Bez brige poduzetnički je griješiti“, 5. listopada 2022. godine, od 10 do 15 sati, u prostorijama HUB 385 u Zagrebu, održat će se BEEP UP 100 % ISKRENA KONFERENCIJA.

Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i onima koji razmišljaju o poduzetništvu, a tom će se prilikom po prvi put iskreno i otvoreno razgovarati o poduzetničkim pogreškama i lekcijama koje su poduzetnici iz njih naučili i primijenili u svom daljnjem poslovanju.

Okupljeni će imati prilike iz prve ruke čuti iskustva nekih od najpoznatijih poduzetnika na ovim prostorima.

Naime, u poduzetništvu se uglavnom spominju samo uspjesi, a jako malo se otvoreno priča o pogreškama i neuspjesima, koje je zasigurno svaki poduzetnik bar jednom iskusio.

Idejni začetnik i organizator konferencije, Emanuel Stojanov naglašava važnost pričanja o pogreškama, a na ideju o održavanju BEEP UP konferencije došao je radeći svoj online podcast.

Prije otprilike godinu dana započeo sam sa svojim BIZ FAKAP serijalom na LinkedInu, a kako i inače u životu ne volim ništa što je mainstream, tako sam i taj serijal odlučio malo preokrenuti i pričati o onome o čemu baš i nemamo prilike često slušati: poduzetničkim pogreškama i lekcijama.

Emanuel Stojanov

S obzirom na odlične reakcije i interes publike, došao je na ideju da se ta online emisija preseli uživo i postane 100% iskrena konferencija te da se tako podigne svijest o strani poduzetništva o kojoj se nedovoljno priča.

Nakon izlaganja poduzetnika bit će prilike za pitanja te će uslijediti panel rasprava na temu „Izgradnja prepoznatljivog osobnog brenda i moć umrežavanja“, a potom i druženje okupljenih uz lagani ručak.

Popis izlagača, detaljan program i ostale informacije dostupne na poveznici.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori