Bogata gastro ponuda, pivska izložba, vođene ture i koncert Jonathana i Valova čeka vas u Zaboku

Bogata gastro ponuda, pivska izložba, vođene ture i koncert Jonathana i Valova čeka vas u Zaboku

Već poslovično najduže proljeće na svijetu, ono u Zaboku, ipak ima i svoj kraj, bar za ovu godinu, a završni koncert će se održati u subotu, 16. srpnja u prostorijama craft pivovare Nova Runda. Tom prilikom nastupit će riječki bendovi Jonathan i Valovi.  

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na ulazu će koštati 80. Početak koncerta očekuje se oko 21.15, dok će vrata pivovare biti otvorena već od 15h kad počinje vrlo bogati program.

Posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda, izložba pivskih etiketa, kao i vođena tura po pivovari te DJ set by Uprava s presjekom raznih glazbenih pravaca kroz epohe.

Organizatori posebno ističu “Taproom Unleashed” program s posebnim povodom:

Konačno slavimo rođendan kako smo i htjeli – u vlastitom pogonu, uz top pivsku listu, super muziku i naravno, Vas! Pivska lista je brutalna – imamo kolaboracije, piva odležana u buorbon bačvama, kisela piva, ma čeka vas oko 30 različitih piva na pipama, a Valovi i Jonathan su tu da zaokružimo ovu rođendansku feštu. Dođite gladni i žedni, ponesite šatore i spremite se na feštu do kasno u noć! Vidimo se u subotu na Beer bashu u Zaboku!

Miroslav Šuvak, suvlasnik craft pivovare Nova Runda

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori