Bore Balboa ruši rekorde! Album I V A N preslušan preko 100 000 puta na streaming platformama!

Bore Balboa ruši rekorde! Album I V A N preslušan preko 100 000 puta na streaming platformama!

Bore Balboa izbacio je svoj drugi pravi studijski album, introspektivno nazvan I V A N (ovu foru s velikim slovima ukrao je od Tylerovog IGORA).

Teme na album su osobnije, što objašnjava njegovo ime. Instrumentali su šaroliki i pružaju kombinaciju modernog i klasičnijeg hip hop zvuka. Punchlineova i random referenci ne nedostaje, ima ih taman onoliko da ih ne bude previše.

Za produkciju su zaslužni Borin sugrađanin Niko Belamarić AKA Rich Trappatoni, mlade nade Donald i Traposlavia, i strani suradnici The CratezFly MelodiesKid Ocean i Thundaa s kojima je Bore surađivao i u prošlosti, pogotovo na prošlogodišnjem albumu Mercedes City. Za mix i master albuma pobrinuo se Jasmin Pavlović.

Sam Bore za novi album tvrdi da je bolji od prošlog, što mu je i bila jedna od glavnih motivacija u kreativnom procesu zadnjih godinu i pol. Delivery, instrumentali, tematika i vokali su zreliji nego inače. Interludeovi su namjerno raspoređeni nakon svake 3 pjesme da slušatelju pruže svojevrsni intermezzo za ono što slijedi. 

U 42 minute ovog LP-a smjestilo se 15 pjesama i 3 suradnika odnosno featuringa: Rasta (na Rasta Interludeu), Swana (na pjesmi Klip Mi Je Pun) i Yung Bude (na Klonovima), a preslušao se preko 100 000 puta u manje od deset dana!

Bore vam poručuje da na ovom albumu svaki hip-hop fan ima priliku naći odnosno čuti nešto što mu odgovara. Malo boom-bapa osjećaja, pa malo tvrdih trap klavijatura. Malo obiteljskih priča, pa malo naglašavanja vlastitih (ne)postojećih tisuća eura.

Ako ne znaš odakle bi počeo, gdje ćeš bolje od Intra novog albuma. Još da ima i spot…kamo sreće, Bore i Patrik Vuković stigli su i to. Sad više nemaš izgovora. Opusti se i uživaj 🙂

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori