Boris Martinović u emisiji KolibriS: Pjevanje je fizički, ali i duhovni čin i taj dio je ključan jer tada glas izlazi van s dušom i snagom koju i drugi osjete

Boris Martinović u emisiji KolibriS: Pjevanje je fizički, ali i duhovni čin i taj dio je ključan jer tada glas izlazi van s dušom i snagom koju i drugi osjete

U novoj emisiji KolibriS Sonja Švec Španjol ugostila je svjetski poznatog opernog pjevača Borisa Martinovića koji desetljećima osvaja svjetsku publiku ljepotom svog glasa, izvrsnom interpretacijom i izrazitom muzikalnošću.

Boris je rođen u Zadru, no već u ranoj mladosti s roditeljima seli u New York gdje je završio studij glazbe na poznatoj Julliard School of Music. Debitirao je 1976. godine u Lincoln Centru u New Yorku i već tada se u novinama New York Daily News o njemu pisalo kao “dvadeset-jednogodišnjem opernom bas pjevaču ogromnog potencijala”. Njegovu plodnu i bogatu karijeru obilježile su i suradnje s velikim dirigentima i pjevačima, a posebno se ističu nastupi s tri tenora – Domingom, Carrerasom i Pavarottijem te slavnim opernim pjevačicama Montserrat Caballé, Mirellom Freni i Denyce Graves.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u srijedu 27.10.  u 20 sati na premijeri još jedne emisije KolibriS u kojoj ćemo vam približiti svijet glazbe Borisa Martinovića!

Boris Martinović: “Mnogi su talentirani, ali sve drže u sebi. Kod pjevanja mora se probuditi duša u tijelu. Pjevanje je fizički, ali i duhovni čin i taj unutrašnji dio, koji je po meni najbitniji, je ključan jer tada glas izlazi van s dušom i snagom koju i drugi osjete.”

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori