Božić kontese Nere: Štefanjski specijal omiljene Purgerice

Božić kontese Nere: Štefanjski specijal omiljene Purgerice

Purgerica vas daruje turom na Štefanje! Uhvatite svoja besplatna mjesta za večerašnji špancir koji vas vodi kroz najljepše priče o blagdanskim običajima, ispričane kroz oči i srce kontese Nere.

Tema: BOŽIĆ KONTESE NERE – štefanjski specijal

Datum i vrijeme: SUBOTA, 26.12., u 18h
Mjesto sastanka: ulaz u Park Grič, sa Strossmayerovog šetališta
Riječ, dvije o turi: Purgerica i crna Kontesa udružuju se ovog Štefanja i daruju vam svoje najdraže priče o starim Božićima i blagdanima na Griču… Vidite, zbog neimanja propusnice, Nerin je nevaljalo-šarmantni Siniša zaglavio s Trenkovim pandurima daleko izvan Zagreba…ali!, umjesto da sjedi u Crvenom dvorcu sama, ova je modernizirano-vesela dama odlučila preokrenuti tu situaciju u svoju korist.

Poziva vas da joj dođete u goste na Gornji grad i otkrijete priče o blagdanima kakvi su nekad bili, od onih opisanih Zagorkinim majstorskim perom, do običaja donesenih na Grič pomoću ruku vrijednih kumeka, kumica i sluškinja, pa sve do modernijih vremena…vaša grička domaćica (ili coprnica?) Nera čeka na vas!

Upute za rezervacije i ostale važne informacije

Rezervacija je OBAVEZNA! BROJ OSOBA na turi je OGRANIČEN!
REZERVACIJU potvrđujete: pozivom ili porukom na 0916363661 ili e-mailom na purgerica@yahoo.com
Obavezno UPIŠITE svoje IME i PREZIME i koliko dragih osoba vodite sa sobom.
Purgerica najljubaznije moli, na ture OBAVEZNO PONESITE: *1 x MASKU, 6 x OSMIJEH, i 26 x DOBRU VOLJU. Slojevitu/toplu odjeću i obuću, da vam bude ugodno špancirati. Ruta ture je ISKLJUČIVO na OTVORENOM prostoru. Na turu mogu doći sva draga ljudska stvorenja od 6 do 76, kao i draga stvorenja sa 4 šape!

FOTO: Ivan Klindić (Lice Grada)

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori