CAMBI i Marija Mirković (ex The Frajle) donose ljetnu glazbenu poslasticu u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

CAMBI i Marija Mirković (ex The Frajle) donose ljetnu glazbenu poslasticu u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

CAMBI., splitski vokalni sastav koji je osvojio publiku i glazbenu scenu izvedbom pjesme Zaljubljen na ovogodišnjoj Dori, koja je u međuvremenu postala jedna od najizvođenijih u domaćem eteru, a sada ju uspješno slijedi Bambina mia koju su snimili u suradnji s TBF-om, 18. srpnja konačno dolazi pred zagrebačku publiku.

U nedjelju, 18. srpnja, CAMBI. će nastupiti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, a s njima će pozornicu dijeliti Marija Mirković, autorica pjesme Zaljubljen i donedavno članica popularnih The Frajli koja svoj glazbeni put nastavlja samostalno. Cijenjena skladateljica i tekstopisac u Zagrebu će predstaviti vlastite pjesme i izvedbe koje je skladala za The Frajle, kao i mnoge druge izvođače te će se pridružiti splitskoj ekipi s kojom nastavlja kreativnu glazbenu suradnju.  

CAMBI. će publici, uz već spomenute pjesme predstaviti još nekoliko pjesama koje su objavili u posljednje dvije godine

Na tim su pjesmama surađivali, između ostalih s Nenom Belanom (Oceani ljubavi) i Giulianom (Zovem prijatelje moje). Zapažene suradnje s poznatim imenima i novi prepoznatljivi imidž kojim su osvojili u prvom redu žensku publiku, predstavile su ovaj sastav široj publici koja je vrlo brzo odlično reagirala na novi, moderniji glazbeni izričaj višeglasnog pjevanja.

Trenutno gajimo možda i jedinstven đir na našoj estradi pošto nemamo nešto poznatijih vokalnih sastava ovog tipa koji nastupaju uz prateći band. Što se tiče biranja pjesama – “potraga” za pravom je proces koji je jako bitan. Treba naći onu koju možeš iznijeti kao zaista svoju – u jednom je intervjuu rekao Jure, a njihov aktualni singl Bambina mia dokaz je da je potraga bila itekako uspješna! Bambina mia je zabavna, plesna i pamtljiva, pjesma, suradnja sa splitskim hip-hop legendama TBF-om koju će uskoro i uživopremijerno predstaviti na 61. Splitskom festivalu.

Nakon splitske na zagrebačku pozornicu, s još jednom vrsnom pjevačicom i poznatom radijskom voditeljicom, Ginom Damjanović

Sve ovo je već sasvim dovoljno da najavimo ovaj koncert kao pravu ljetnu glazbenu poslasticu, koja će se dogoditi 18. srpnja u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, prostora koji se već profilirao kao sjajna lokacija za prestižne glazbene događaje.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim po cijeni od 120 kuna, koncert se održava uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, te za dolazak na isti nije potrebna potvrda o cijepljenju ili negativan test.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori