CAMBI. najavili veliki glazbeni spektakl u zagrebačkom klubu Boogaloo

Pop sastav CAMBI. razveselit će zagrebačku publiku velikim nadolazećim koncertom u zagrebačkom klubu Boogaloo 12.05.2023. Uz promociju novog albuma ‘Zaljubljen’, i stare hitove, publiku očekuju i brojna druga iznenađenja. Juri, Sandru, Jošku i Luki će se tako na pozornici pridružiti vrhunski glazbeni gosti: Neno BelanGiulianoLorena Bućan i Saša Antić (TBF) koji će zagrebačkoj publici dati dalmatinsku večer uz glazbu koju svi obožavaju.

Publika će imati priliku čuti mnogobrojne hitove četvorice vrhunskih glazbenika među kojima je pjesma ‘Zaljubljen’ kojom su osvojili srca mnogih kao i vrhove ljestvica slušanosti, ‘Bambina Mia’ koja je odnijela pobjedu na 61. Splitskom festivalu, ‘Od milijun samo jedna’ koja se prošle godine tjednima zadržala na radijskoj top listi singlova kao i njihov aktualni singl ‘Moja duša’ koju su već pri prvom slušanju proglasili nasljednicom megahita ‘Zaljubljen’.

Zarazne balade ovog mladog perspektivnog benda postale su i razlog što je CAMBI. postao pravi hit za zaljubljene na njihov poseban dan, ali i na eventima i velikim gradskim svirkama za široku publiku.

”Obećajemo svim ljubiteljima naših pjesama i glazbe da će naš veliki koncert u Zagrebu biti sjajan provod za sve! Bit će to večer prožeta hitovim Zaljubljen, Bambina mia, Od milijun samo jedna, Moja duša kao i svih drugih s novog albuma. Dakle večer puna ljubavi i dobre glazbe! Također čast mi je najaviti da će nam se kao gosti na pozornici pridružiti: Neno Belan, Lorena, Giuliano, Saša Antić (TBF).” – rekao je Joško Tranfić.

Upravo ovim koncertom talentirana glazbena četvorka – Jure, Sandro, Joško i Luka zaokružuju svoje itekako uspješno glazbeno djelovanje u posljednje tri godine koje su otvorili hitom ‘Zaljubljen’ i time najavili svoj novi stiliski pravac.

Early bird ulaznice po cijeni od 13 € i u ograničenom kontingentu, u prodaji su od 03.03. do 21.03. (ili do rasprodaje kontingenta), u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr.

VIP ULAZNICE u prodaji su po cijeni od 20 €.

foto | Maksim Bašić

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori