fbpx

Centar za kulturu Trešnjevka organizira plesne, dramske, slikarske, književne, filmske i druge radionice

Centar za kulturu Trešnjevka organizira plesne, dramske, slikarske, književne, filmske i druge radionice

Ako živite na području Trešnjevke, a oduvijek ste željeli glumiti, plesati, izrađivati sapune i steći mnoge druge vještine, CeKaTe ove jeseni organizira mnoštvo radionica i tečajeva za djecu i za odrasle. Upisi traju do 7. listopada, a održavaju se na čak dvije lokacije – Centar za kulturu Trešnjevka i u Društvenom domu Prečko.

S CeKaTeom moći ćete, uz vodstvo profesionalnih voditelj slikati, plesati, kreativno se izražavati, izrađivati keramiku, glumiti, postati scenarist, snimiti film, pjevati, svirati, izraditi vlastiti sapun i još mnogo toga. Radionice i tečajevi održavat će se na dvije lokacije (CeKaTe i Društveni dom Prečko), a upisati se možete u tajništvu Centra za kulturu Trešnjevka svaki radni dan od 10 do 20 sati ili im se javiti na info@cekate.hr.

Detaljan opis svih radionica i tečajeva, trajanje, vrijeme i mjesto održavanja i cijenu možete pronaći na sljedećoj poveznici te na društvenim mrežama Centra za kulturu Trešnjevka, a njihov rad možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama.

https://www.facebook.com/cekate.hr
Marijana Džalo

Marijana Džalo

Magistra edukacije povijesti i hrvatskog, osim povijesti volim glumu i njome se amaterski bavim, čitam knjige, pišem te volim istraživati Zagreb i njegovu povijesnu i kulturnu baštinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *