CEREAL BOOKING u Močvari – stižu Octopulpe i Haiku Garden

CEREAL BOOKING u Močvari – stižu Octopulpe i Haiku Garden

Nakon dvogodišnje pauze od koncerata (ako se 2020. uopće može brojati kao godina), Cereal Booking se vraća među žive i to s dva koncerta zaredom! Ovaj mini festival u Močvari, ugostiti će dva poprilično različita no izuzetno originalna benda s različitih krajeva svijeta.

17.6. iz dalekog Mexica stiže OCTOPOULPE 

Hardcore-punk / Math-core hobotnica stiže po treći put u Zagreb predstaviti svoj novi album “Kichompré” i to iz dalekog Mexica! Nakon rasprodanog Surogata 2019. godine kada su koncerti bili sasvim normalna pojava, vrijeme je da se math-core zabava ponovi u Močvari i ove godine.

Link do Facebook eventa: https://fb.me/e/FlYpcUAa

Link za kupovinu ulaznica: https://www.entrio.hr/event/octopoulpe-u-mocvari-9236 

18.6. stiže nam  HAIKU GARDEN

Mladi shoegaze bend koji je već u nekoliko navrata zauzeo poziciju najperspektivnijeg slovenskog benda. Nastupima s legendarnim SUUNS i Jesus and Mary Chain bendovima privukli su pažnju. Također,   “Where if not now” je album koji  proglašen top albumima u regiji, a sve to je samo nekolicina postignuća u posljednjih nekoliko godina. Snažni i upečatljivi live nastupi s originalnim videoprojekcijama su prepoznatljiv pečat benda. Trenutno radi na novom albumu koji je planiran za 2022. Godinu, a do tada nikako ne treba propustiti izvanrednu priliku i poslušati ih uživo!

Link na Facebook Event: https://www.facebook.com/events/890069191575877

Link na kupovinu ulaznica: www.entrio.hr/event/octopoulpe-u-mocvari-9236 

A za one koji još ne znaju, Cereal Booking je internacionalna glazbena agencija iz Melbourna na čelu s Lucijom Ivšić, dugogodišnjom protagonisticom hrvatske glazbene scene i članicom benda Punčke.

Algiers, Black Lips, Jan Kincl, Trokut, Jonathan i So Beast su samo neka of imena u njihovom artist portfoliju.

U prosincu 2020. godine, CB je lansirao i prvu nezavisnu glazbenu zajednicu, Cereal Music Talks, s namjerom razvoja programa obrazovanja, povezivanja, razmjene i potpore nezavisnom glazbenom sektoru. Vise informacija o tome kako postati dio rastuće zajednice možete pronaći na linku ispod.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori