Coldplay uživo iz Buenos Airesa u CineStar kinima 29. listopada

Coldplay uživo iz Buenos Airesa u CineStar kinima 29. listopada

Koncerti su najbolji uživo, ali ako ne možete otići u Buenos Aires krajem listopada, CineStar vam donosi svjetski spektakl na filmska platna putem satelitskog prijenosa. Jedna od najvećih muzičkih grupa današnjice, Coldplayu CineStar kina donosi istinsku moć svjetske koncertne glazbene produkcije kako bi gledatelji u preko 70 zemalja diljem svijeta bili dio veličanstvenog događaja.

U subotu 29.10. moći ćete biti dio koncerta “The Greatest Show on Earth” u Buenos Airesu zahvaljujući prijenosu uživo sa stadiona River Plate u okviru turneje Music Of The Spheres, koja je do sada privukla više od 5,4 milijuna gledatelja i koja je osvojila izvrsne kritike obožavatelja i kritičara.

Britanski The Guardian ga je nazvao „istinski zadivljujućim“, New York Post ga opisuje kao „noć za pamćenje“, a Times ga najavljuje ga kao „najveći glazbeni show ikada“. Tijekom nastupa bend izvodi najpoznatije pjesme karijere uključujući Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars i My Universe.

Stadion će biti prepun svjetlosnih efekata što zajedno s bogatom i moćnom setlistom ovu priliku čini jedinstvenim doživljajem na velikom platnu. Prijenos koncerta možete doživjeti u zagrebačkim CineStar kinima Kaptol Boutique Cinema i CineStar Arena Imax, te u CineStaru Joker Split, Rijeka i Osijeka. Spektakl u kinu je nezaboravan zbog velikog platna i savršenog zvuka, u društvu ljudi koji dijele istu strast.

Prijenos režira hvaljeni reditelj Paul Dugdale, dobitnik nagrade BAFTA i nominacije za Grammy. Ne propustite ovaj jedinstveni koncertni spektakl te nabavite svoju ulaznicu na vrijeme na www.cinestarcinemas.hr

FOTO: STEVIE RAE GIBBS

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori