D.I.K izdali singl koji će podignuti svijest o sve većem broju stradalih u mnogobrojnim prometnim nesrećama

D.I.K izdali singl koji će podignuti svijest o sve većem broju stradalih u mnogobrojnim prometnim nesrećama

‘Zvijezdo moja’ naslov je novog singla zagrebačkog dvojca D.I.KDavor Matoš Dado i Zoran Brajević Kizo ovaj put su napisali singl koji će itekako utjecati na svijest o sve većem broju stradalih u mnogobrojnim prometnim nesrećama.

Specifičnim narativnim dijelovima D.I.K. nas uvodi u dirljivu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Život je tu u glavnoj ulozi dirljiv, tragičan, ironičan, a refren nas podsjeća na novi dan koji bez iznimke dolazi nakon svake noći.

Narator i glavni akter cijele priče o Maksu je glumica Mia Krajcar iza koje se krije dugogodišnje iskustvo u televizijskim, filmskim i kazališnim ulogama te mnogobrojnim sinkronizacijama.

Ne radi se o osobnom iskustvu, kaže nam autor pjesme. 

To je priča koju sam čuo za susjednim stolom u jednom zagrebačkom lokalu. Djevojka je pričala kako se zatekla na partyju u stanu u kojem je nekad živjela sa svojim dečkom koji je stradao u prometnoj nesreći. Nisam upoznao djevojku, a Maks je, naravno, izmišljeno ime.

D.I.K ima iza sebe bogatu glazbenu povijest među kojima su i poznate pjesme ‘Sjajno’‘Mira Sorvino’‘Seka’ i ‘Jon Bon Jovi’ kao i nedavno objavljeni singl ‘Ako preživim’. Također iza imena Zoran Brajević Kizo krije se autor pjesama, dramskih tekstova i filmske glazbe koji iza sebe ima i dva Porina osvojena u radu s drugim glazbenicima. 

Glazbu i tekst potpisuje Zoran Brajević Kizo, u aranžmanu mu se pridružuje Dado Matoš. Za producentskim pultom zajednom s DIK dvojcem našao se i Predrag Martinjak. Video potpisuje Davor Matoš koji je zajedno s Mijom Krajcar jedan od aktera u spotu.

Pjesma je ovo koja se sluša drugačije, kao zanimljiva i dirljiva priča koju slušaš na radiju uz odličnu glazbenu podlogu dok refren melodiozno i suvereno vodi put.

FOTO: Screenshot

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori