Dajte svom nosu šansu na izložbi i predstavljanju knjige ‘Mirisni potpisi’ Slobodanke Poštić

Dajte svom nosu šansu na izložbi i predstavljanju knjige ‘Mirisni potpisi’ Slobodanke Poštić

Društveno poduzeće Fierce Women poziva vas na promociju priručnika o kreiranju prirodnih parfema „Mirisni potpisi“ autorice Slobodanke Poštić koja će se održati u srijedu, 7. prosinca, u 18 sati, u Hoću Knjigu Megastoreu, u Bogovićevoj 7, Zagreb.

Uz autoricu, na promociji će govoriti diplomirana kulturologinja i certificirana aromaterapeutkinja Ana Ličina iz Slovenije i magistra inženjerka fitomedicine Gordana Gorinšek koja je u Bruxellesu stekla status procjeniteljice kozmetičkih proizvoda. Raspravu će moderirati magistra inženjerka računarstva i društvena poduzetnica Gabrijela Ivanov u ime izdavača Fierce Women.

Slobodanka Poštić uistinu je strašna žena, pionirka aromaterapije i prirodnih parfema u Hrvatskoj, te smo sretni da u svijet možemo odaslati jedinstven, prvi na svijetu korak-po-korak priručnik za izradu prirodnih parfema s praktičnim primjerima i radnim listovima, koji svjetski renomirani recenzenti već nazivaju “knjigom predodređenom da postane klasik o prirodnoj i botaničkoj parfimeristici”.

Da bi približili posjetiteljima kako prirodni parfemi mirišu, na samoj će promociji biti izloženo i desetak najuspješnijih prirodnih parfema koje su kreirali polaznici/e edukacije Mirisni potpisi koje Slobodanka Poštić vodi od 2005. i na osnovu kojih je i nastao priručnik Mirisni potpisi.

Izložba je realizirana u suradnji Ane Ličina i Slobodanke Poštić, gostujućeg je i edukativnog karaktera, a postavljana je na međunarodnim konferencijama kao i na sajmovima, simpozijima i festivalima prirodoljubnog profila, no ovo je prvi puta da gostuje u Zagrebu.

Dajte svom nosu šansu, otkrijte s ovim priručnikom mnogo toga što vas može oduševiti i nadahnuti, od primjera izvrsnih opisa mirisa do uputa za izradu vlastitih ekstrakata i tinktura od sirovina ubranih u prirodi, a sve uz naglasak na ekologiju, održivost i etičku proizvodnju prirodnih parfema.

Priručnik ima dva izdanja, jedno na hrvatskom, drugo na engleskom jeziku te će na promociji biti dostupan po promotivnoj cijeni.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu priručnika www.fragrant-signatures.eu.  

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori