fbpx

Daleka obala sita je korone i politike, zato svima donosi relaksaciju svojim novim singlom ‘U reggaeu je spas’

Daleka obala sita je korone i politike, zato svima donosi relaksaciju svojim novim singlom ‘U reggaeu je spas’

Pjesma “U reggaeu je spas” novi je singl Daleke obale koji donosi spas od koronavirusa, politike i svih loših vijesti kojima smo prepravljeni u 2020. godini. Nakon bombastične rock himne “Od tebe ća”, ovo je drugi singl benda otkako je pojačan novim frontmenom Jakšom Jordesom. Uz singl dolazi i popratni spot koji je snimio Danilo Caković.

Poruka novog singla Daleke obale je da se prava vrijednost života nalazi u ljubavi i radosti življenja koje simbolizira reggae glazba

Za glazbu i tekst pjesme “U reggaeu je spas” zaslužan je Jadran Vušković, a iza aranžmana stoje Jadran Vušković, Boris Hrepić, Zoran Ukić, Jakša Jordes te producent Leo Anđelković.

Pjesma “U reggaeu je spas” značajna je po tome što savršeno ocrtava ludilo u kojem se nalazimo, nudi odmor od te manije, ali je značajna i po tome što je u bend dovela novog frontmena.

Singl je objavljen putem diskografske kuće Dancing Bear

“Hrepa je reka kako bi dobro lega saksofon u pismu i da će zvati Jordesa da ga snimi. Tako je i bilo, iako su na kraju priče Leo i Jordes maknuli saksofon iz pisme, a Jordes je posta novi pivač i frontmen Daleke obale”, pojasnio je Zoran.

Ova situacija zorno pokazuje dušu ovog benda. Dočarava stvarne odnose među nama, pokazuje kako je svakom dana sloboda sviranja i odluke. Riječ “bend” prava je riječ za ove ljude, zaključuje Jakša Jordes.

FOTO: Daleka obala/PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori