Damir Kedžo uoči nastupa na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma: Jedva čekam koncert uživo!

Damir Kedžo uoči nastupa na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma: Jedva čekam koncert uživo!

Konačno mogu najaviti koncerte i to me čini živim i neizmjerno sretnim. Veselim se konačno vidjeti ljude, pjevati uživo. Smisao mog bavljenja glazbom jest pjevanje s ljudima uživo, koncerti i ta razmjena energije koju donose, poručuje Damir Kedžo uoči svog prvog koncerta 17. lipnja u Lisinski Atriumu u Zagrebu.

Bend i Damir vrijedno vježbaju i pripremaju se kako bi vam dali najbolji mogući doživljaj koncerta uživo, a Damir dodaje:

Osjećam veliku sreću jer su konačno krenuli koncerti i druženja s publikom. Još nikad nisam imao samostalni koncert u Lisinskom i osjećam veliku odgovornost da to na ovoj otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma bude najbolje što ja i moj bend znamo. Obećavamo najbolju moguću svirku i atmosferu. Dat ću vam sve svoje pjesme i emocije, jedva sam čekao koncerte i sve vas vidjeti uživo – uz vaše glasove sve moje pjesme najbolje zvuče. Jedva čekam čuti kako zajedno pjevamo Divlji vjetre, Poljubi me sad, Sve u meni se budi, Hram, 365. U Zagrebu ću pjevati i svoju novu pjesmu U nama.

Koncert se održava na otvorenom i ne trebate imati potvrdu o cijepljenju, ne treba vam PCR test ni potvrda o preboljeloj koroni. Osigurali smo sve epidemiološke uvjete, a vi nam samo dođite i ponesite dobro raspoloženje.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 100 kn dostupne su na blagajni Lisinskog te na www.lisinski.hr.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori