Danas počinje Advent u muzeju: Očekuje vas bogat program, popusti i pokloni

Danas počinje Advent u muzeju: Očekuje vas bogat program, popusti i pokloni

Advent u muzeju jest program osmišljen s ciljem da muzeji svojim sugrađanima pruže priliku da adventsku atmosferu osjete na toplom i sigurnom.

Advent na toplom i sigurnom, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, uz popuste, poklone i blagdanski ugođaj očekuje vas u : Muzeju prekinutih veza, Muzeju iluzija, Muzeju čokolade Zagreb, Muzeju mamurluka i Muzeju Zagreb ’80.

Svi muzeji pažljivo slijede sve preporuke za suzbijanje epidemije i pripremaju vam dodatna mala iznenađenja.

Muzej prekinutih veza

Muzej prekinutih veza u Ćirilometodskoj 2, na Gornjem gradu otvoren je svaki dan od 10 do 21 sat. Adventske cijene ulaznica su – 20 kn (umjesto 30) za učenike, studente i umirovljenike, te 30 kn (umjesto 40) za sve ostale odrasle osobe. U muzejskom Brokenships Cafeu će vas nakon izložbe počastiti šalicom finog eko čaja da u miru sredite dojmove. Mnogi muzejski suveniri su prikladni za božićne poklone, a do 23. prosinca su dostupni s 25% popusta.

Muzej Iluzija

Muzej iluzija u Ilici 72 otvoren je svaki dan od 9 do 22 sata.

Muzej čokolade

Muzej čokolade Zagreb u Varšavskoj 5, otvoren je od utorka do subote, od 11 do 20 sati i nedjeljom od 10 do 19. Cijene adventskih ulaznica s vaučerom snižene su za 15% pa su tako – 34 kn (umjesto 40) za umirovljenike, osobe sa invaliditetom i djecu od 5 do 19 godina, zatim 38,25 kn (umjesto 45) za studente te 51 kn za sve ostale odrasle osobe. Očekuje vas degustacija fine belgijske čokolade, a svake subote i nedjelje u prosincu između 10 i 13 sati u muzeju će vas dočekati djed Božićnjak s kojim vaši mališani mogu porazgovarati, šapnuti mu želje za Božić, sa njim se fotografirati i stvoriti nezaboravne uspomene!

Muzej Mamurluka

Muzej mamurluka u Preradovićevoj 8, otvoren je od utorka do nedjelje od (prikladnih) 13 sati do 21. Cijene adventskih ulaznica s vaučerom su – 24 kn (umjesto 30) za učenike, studente i umirovljenike, te 32 kn (umjesto 40) za sve ostale odrasle osobe. U muzeju vas čeka mini izložba adventskih tradicionalnih pića, a kroz prosinac će ugostiti i “pijanog djeda mraza” uz to pripremaju i VR božićnu igru. Sve posjetitelje daruju s čašicom domaće rakije.

Muzej Zagreb ’80

Muzej Zagreb ’80 u Radićevoj 34, otvoren je svaki dan od 10 do 22 sata.

FOTO: Facebook

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori