Dancing Bear osigurao potpisane primjerke novog albuma Zdenke Kovačiček u sklopu posebne limitirane ponude

Dancing Bear osigurao potpisane primjerke novog albuma Zdenke Kovačiček u sklopu posebne limitirane ponude

Neustrašiva i uvijek originalna prva dama jazz-rocka, Zdenka Kovačiček, prošloga petka, 19. veljače, objavila je dugoiščekivani novi studijski album nazvan Konstatacija jedne mačke.

Činjenica da je prošlo više od 15 godina od posljednjeg Zdenkinog albuma još više daje na vrijednosti ovog bogatog albuma prepunog odličnih suradnji, čiji su izlazak fanovi i kritika čekali s nestrpljenjem. Naime, Zdenka je prethodni studijski album To Be Zdenka objavila 2004. godine, na koji je uvrstila nanovo snimljeni hit iz 1999. Žena za sva vremena.

Dancing Bear je stoga pokrenuo novu akciju kroz koju će idućih 20 kupaca Zdenkinog novog izdanja Konstatacija jedne mačke imati priliku nabaviti upravo primjerke s autogramom naše glazbene dive koja već šest desetljeća tako hrabro plovi glazbenim vodama i niže uspjehe za uspjehom.

Ova posebno limitirana ponuda odnosi se na kupnju albuma Konstatacija jedne mačke isključivo putem Dancing Bearove online trgovine (www.dancingbear.hr).

Početak 2021. obilježio aktualni singl Jaka 

Podsjećamo kako je Zdenkin novi album isprva najavila pjesma Jutarnja frka, nasljednica pjesme Frka iz 1981. koja je revitalizirana 2017. od strane elektropop dvojca Nipplepeople. Pripremanje terena za veličanstveni album nastavilo se sa singlom Pozitivan primjerak u kojem je gostovala Remi iz Elementala, a zatim je uslijedio singl zavodljivog latinoameričkog ritma Adut. Potom je na red došao moćni rock soul singl Love, Love, Love koji je premijerno predstavljen na Dori 2020. u izravnom prijenosu HRT-a.

Krajem prošle godine Zdenka je objavila singl i prateći animirani video spot Konstatacija jedne mačke po kojem je naslovljen album, dok je početak 2021. obilježio aktualni singl Jaka koji je začinio neponovljivi Davor Gobac, a koji se i dalje nalazi među Top 40 najslušanijih hrvatskih singlova na radio postajama.

Album je objavljem pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear, a Zdenka je na njemu surađivala s vrhunskim autorskim timom koji čine Marko TomasovićDaniela BorovnjakHrvoje Grčević (aranžer i producent), uz posebne goste kao što su Davor Gobac, Remi, Matija Cvek, Damir Šimić, Vatroslav Šego i prateći Greenhouse Blues Band.

Foto: Hrvoje Zalukar

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori