Daruvarski rock bend COTA G4 predstavlja novi singl ‘Sazdana od sjaja’

Daruvarski rock bend COTA G4 predstavlja novi singl ‘Sazdana od sjaja’

Nova pjesma daruvarskog rock banda COTA G4 ‘Sazdana od sjaja’ nastala je u jednom dahu, kako kaže frontman banda Marko Osmanović, što se ne bi moglo reći i za nadolazeći video uradak, koji treba ubrzo ugledati svjetlo dana, u kojem spajaju ljude iz raznih dijelova svijeta, ali i lokacije snimanja u primorskoj i kontinentalnoj Hrvatskoj. 

Upravo tako novom glazbenom poslasticom ‘Sazdana od sjaja’ bend COTA G4 najavljuje svoj novi, četvrti album na kojem se krenuli raditi nakon uspješne turneje ‘Noć ukradi za nas 2022’. Predstavili su novi spot u kojem režiju potpisuje već provjereni Avik Shanich, Armenac sa hrvatskom adresom, a zanimljivo je da u spotu glumi djevojka Alysha Nasir porijeklom iz Pakistana. U spotu se isprepliću kadrovi benda koji su snimani u Daruvaru u „Park šumi“ te kadrovi ljubavne priče snimane na otoku Rabu.

Tekst i glazbu za novu pjesmu potpisuje Marko Osmanović koji kaže da je to njegova najbrže napravljena pjesma. Na aranžmanu mu se pridružio gitarist benda Dinko Likar, a na produkciji Alen Novosel

Bend novim singlom najavljuje novi album koji su premijerno odsvirali i na koncertu u Zagrebu u klubu ‘Hard place’ na kojem su svirali presjek svojih najpoznatijih pjesama.

FOTO: Antonio Burčul

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori