fbpx

Dođite na tradicionalnu 23. zelinsku kestenijadu

Dođite na tradicionalnu 23. zelinsku kestenijadu

Dođite na Kladeščicu, u nedjelju 11. listopada 2020. od 9:00 sati na tradicionalnu 23. zelinsku kestenijadu. Na Kladeščicu možete doći pješice, biciklom ili automobilom.

Zbog postojećih mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom, ovogodišnja kestenijada se neće moći održati na način na koji smo navikli već je prilagođena važećim epidemiološkim mjerama.

Ove godine neće biti ponude kuhane hrane, organiziranih dolazaka pješice ili biciklom, druženje uz živu glazbu, jesenske gljivarijade, natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića, sportske igre, natkrivenog šatora sa stolovima.

Družiti ćemo se uz nešto više fizičke distance, ali s ništa manje veselja i dobre atmosfere ispred planinarske kuće „Kladeščica“.

Pripremili smo pečene kestene, domaće kobasice te domaće zelinsko kraft pivo uz standardnu ponudu pića. Broj mjesta i stolova je ograničen te pozivamo sve da sa sobom ponesete svoje dekice, stolčiće i druge slične rekvizite, kako biste našli za sebe i svoje prijatelje idealno mjesto za opuštanje na prekrasnoj zelinskoj gori. Grad Sveti Ivan Zelina i ove godine daruje mjericom kestena sve koji prvi dođu pješice i sretnu našu volontere po putu. Pozivamo da se svi zajedno prilagodimo, očuvamo zdravlje i tradiciju te uživamo u 23. zelinskoj kestenijadi.

TZ Sveti Ivan Zelina

Uživajmo u prirodi, svježem zraku, kestenima te budimo odgovorni i veseli!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *