Dugoočekivani Speed dating BOK dolazi u Zagreb

Dugoočekivani Speed dating BOK dolazi u Zagreb

Svi poznajemo onaj osjećaj traženja partnera, ali jednostavno zvijezde nikako da se poklope, nikako da dođe pravi trenutak, od svih drugih obveza nikako da ulovimo vrijeme, a sve iskušane metode se čine beznadne.

Ljubav se danas pretočila „svajpanje“, „lajkanje“, „skrolanje“, dok se upoznavanje osobe uživo zakompliciralo i iziskuje mnogo dopisivanja i dogovora koji uzimaju vrijeme.

Tom problemu doskočile su FemAmi – iskusan tim žena specijaliziranih za brze spojeve te u Zagreb donose Speed dating BOK – Bolje od Kupida.

Speed dating BOK vol. 1 je prvi dating event organiziran od strane već uhodanog organizacijskog tima FemAmi iza kojeg je već 8 uspješno organiziranih evenata za sklapanje novih ženskih prijateljstava i poznanstava temeljenima na konceptu brzog upoznavanja pod nazivom Female Speed Friending.

Djevojke su za svoj koncept dobile i nagradu za najbolji novi event u 2021. godini, a pred kraje ove, odlaze još korak dalje. Kao prirodan nastavak evenata, FemAmi kreće s organizacijom speed datinga usmjerenih na upoznavanje potencijalnih ljubavnih partnera.

Sudionici će biti raspoređeni u grupe ovisno o sličnostima u odnosu na suprotni spol tako da uspjeha u spajanju sigurno neće nedostajati. Nezaboravno iskustvo FemAmi svojim gostima će pružiti kroz dodatni sadržaj; animatore, DJ-a, poklone dobrodošlice te nastavkom druženja nakon samog eventa kao i još pokojim iznenađenjem. 

Ideju za organizaciju ovakvog tipa eventa, organizatoricama su dale same sudionice Speed Friendinga:

– Žene su bile oduševljene konceptom u kojem mogu brzo upoznati prijateljice, ali često bi nas znale pitati hoćemo li organizirati i Speed Datinge. Nakon pandemije smo svi prešli na online, a na isti način krenula se tražiti i ljubav. Žene su nam se često žalile kako im više nitko ne prilazi uživo pa smo odlučile kreirati jedan siguran prostor u kojem će se to dogoditi – kaže Tihana Kovče, začetnica FemAmi-ja.

Speed dating BOK vol. 1 održati će se 5.11.2022. s početkom u 20h na lokaciji Vetro bar & bites.

Dodatno, sudionici ne moraju međusobno dijeliti osobne podatke, već će se upoznavanja odvijaju pod šiframa. Tek nakon eventa, ako je mišljenje sugovornika bilo obostrano pozitivno, organizatorice šalju kontakt podatke.

– Na taj način dodatno želimo zaštititi privatnost i omogućiti da se svi osjećaju sigurnima – kaže Tihana.

Ovaj jedinstveni event bit će zabavan, a djevojke su sigurne da neće nedostajati niti ljubavnog uspjeha.

Požurite jer prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta. Obrazac za prijavu možete pronaći na društvenim mrežama Speed dating BOK:  Facebook, Instagram, TikTok.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori