Dunja Knebl najavljuje nastupe u Portugalu, Rijeci i Krku, te novi materijal ‘Moj život uz pjesme iz knjiga’

Dunja Knebl najavljuje nastupe u Portugalu, Rijeci i Krku, te novi materijal ‘Moj život uz pjesme iz knjiga’

Nakon rasprodanog koncerta posvećen Ivici Baričeviću Bari u Močvari, Dunja Knebl 29. svibnja nastupa zajedno s Rokom Margetom na Tjednu europske baštine u portugalskom gradu Coimbra. Prema riječima glavnog urednika emisije Izvorišta Emira Fulurije, rad Dunje i Roka prepoznat je i van Hrvatske pa su jedni od rijetkih domaćih glazbenika koji će ove godine svirati na međunarodnim pozornicama.

Nakon portugalskog nastupa Dunja Knebl će u duetu s Rokom Margetom nastupiti na Porto Etno festivalu u Rijeci 25. lipnja, te 30. lipnja u sklopu ljetnog serijala Tramonto na Krku s glazbenim sastavom Kololira.

U skladu s reputacijom čuvarice etno baštine, Dunja Knebl uskoro objavljuje novo, multimedijalno izdanje pod nazivom Moj život uz pjesme iz knjiga

Dunja smatra da su knjige s notama i riječima tradicijskih narodnih pjesmama naročito važne, jer mnoge od njih čuvaju pjesme koje se nigdje više ne mogu čuti. Naime, problem je samo u tome da neke pjesme nisu nikad snimljene, te ih se može naučiti pjevati i svirati isključivo na temelju nota.

Više o novom materijalu Moj život uz pjesme iz knjiga/My Life With Songbook Songs pričat će se u narednim danima, a do tada pogledajte video za singl Naša mat.

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori