fbpx

Dvije dječje kazališne predstave u KUC Travno

Dvije dječje kazališne predstave u KUC Travno

Igor Baksa, odnosno Tvoj mali teatar, vam u Kulturni centar Travno donosi čak dvije predstave ovog mjeseca!

Zubi

Kroz interakciju s djecom, a uz gitaru i songove o zubima, o baki, o igranju na svježem zraku, predstava istovremeno zabavlja i skreće pozornost djece na važnost svakodnevne navike pranja zubiju, važnost zdrave prehrane i razbijanje straha od zubara. Premijerno izvedenu na Dan zdravog osmijeha 2016. godine, predstavu je osmislio nagrađivani glumac Igor Baksa prema motivima iz spomenute slikovnice Mladena Kušeca. Predstava je dobila i preporuku Hrvatskoga stomatološkog društva i Društva dječjih stomatologa.Trajanje: 35 minuta
Uzrast: 3+ (predškolska i rana školska dob)
Cijena ulaznice: 30kn

Rezervacija ulaznica:
– tvojmaliteatar@gmail.com
– 095 199 1150
– inbox Facebook stranice Malog teatra
Programska suradnja: KUC Travno

Tata slikovnica

Interaktivna predstava TATA SLIKOVNICA svojevrsni je igrokaz u storytelling formatu (format pričanja priče) za jednog glumca te mnoštvo likova, a nastala je iz dječje web serije istoga imena, pokrenute s početkom mjera borbe protiv koronavirusa u Hrvatskoj na YouTube kanalu Malog teatra.

Kroz interakciju s djecom, a uz sviranje gitare i pjevanje songova te, naravno, čitanje slikovnica, pripovijetki i bajki domaćih književnika, kao i klasičnih priča i bajki na maštovit i osobit način, ova predstava istovremeno djecu zabavlja i potiče na kreativnost i maštovitost, ali i na igru te zdrav način života, a sve kroz dramsko-scensku igru čiji su osnovni građevni elementi pokret, glas, grimasa, maska i lutkarski elementi, te vrlo često melodija i ritam.

Trajanje: 35 – 45 minuta
Uzrast: 3+
Ulaznica: 30,00 kn

Rezervacija ulaznica:
– tvojmaliteatar@gmail.com
– 095 199 1150
– inbox Facebook stranice Malog teatra
Programska suradnja: KUC Travno

FOTO: KUC Travno

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *