Dvije ljetne turneje Teatra Rugantino: Otkrivamo u koje gradove stižu hvaljene predstave

Dvije ljetne turneje Teatra Rugantino: Otkrivamo u koje gradove stižu hvaljene predstave

Teatar Rugantino, poznat kao jedan od nezavisnih teatara s najvećom kilometražom, ove će godine na dvije ljetne turneje, s najnovijom hit predstavom Uvijek će nam ostati ljubav, kao i s Boksačkim srcem, predzadnjom predstavom, u koprodukciji s Kazalištem Planet Art. Dva sjajna naslova i odlične predstave kreću na ljetna gostovanja po obali, zaleđu i kontinentu…

Uvijek će nam ostati ljubav nježna je i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi, istovremeno i smiješna i tužna priča o braku

Junaci predstave Jelena i Medo neće uvijek imati Pariz, ali će uvijek imati Karlovac, Osijek, Gornju Stubicu i Krk! S ta četiri gostovanja započela je velika ljetna turneja ove najnovije, apsolutne HIT predstave Teatra Rugantino, a uslijedit će niz gostovanja u mjestima na obali i u zaleđu počevši s Drnišom, Novaljom i Zadrom… kompletan popis Uvijek će nam ostati ljubav ljetnih gostovanja pogledajte na dnu objave za medije.

Gledatelji će uživati u fenomenalnim izvedbama Jelene Miholjević i Dražena Čučeka, odličnoj režiji Darija Harjačeka i duhovitom, pomalo ciničnom i pronicljivom tekstu Miloša Radovića.

Koliko god su to epidemiološke mjere dozvoljavale, na osobito inzistiranje glumaca koje je podržao kompletan Rugantinov tim – izlazili smo s Uvijek će nam ostati ljubav na pozornicu! I za sasvim malo publike! Želeći bar malo uljepšati teška koronavirus vremena i prenijeti gledateljima važnost ljubavi. Zato smo toliko sretni što nas očekuje ovako velika turneja, što ponovno izlazimo pred publiku u puno gradova i mjesta, na šest otoka, a pri samom kraju ljetne turneje Uvijek će nam ostati ljubav gostujemo u BiH.

Boksačko srce topla je, dirljiva, ali duhovita priča o životnim borbama i o tome kako se postaviti prema njima

Boksačko srce je koprodukcija Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art, predstava je nastala po nagrađenom tekstu suvremenog njemačkog autora Lutza Hübnera, u izvedbi odličnih Marka Torjanca (koji je i redatelj predstave) i Paška Vukasovića (u alternaciji s Petrom Atanasoskim).

Uz dobru zabavu i nezaboravno veliko finale, predstava nudi i puno lijepih misli i optimizma. Ljetna turneja započinje u Kninu 23. srpnja, slijede Skradin (24. 7.), Novalja (25. 7.) i Solin (26. 7.), 31. srpnja “Boksačko srce” će na pozornicu u Zagvozdu, a 1. kolovoza u Drnišu.  

Želimo svima dugo, toplo, mirno i sigurno ljeto – čuvajte se, pridržavajte se epidemioloških mjera i dođite pogledati Uvijek će nam ostati ljubav i Boksačko srce kad su vam blizu, a neke destinacije će imati prigodu odgledati i obje predstave.

Teatar Rugantino

VELIKA LJETNA TURNEJA Uvijek će nam ostati ljubav

28. 6. Karlovac – Zvjezdano ljeto
  5. 7. Osijek – Osječko ljeto kulture
10. 7. Gornja Stubica – Ljeto u dvorcu Oršić
12. 7. Krk (Krk) – Ljetne priredbe

17. 7. Drniš – Drniško kulturno ljeto
18. 7. Novalja (Pag) – Novaljski trijatar
19. 7. Zadar – Zadarsko kazališno ljeto
20. 7. Biograd na moru – Ljeto u Biogradu 
21. 7. Blato (Korčula) – Blatsko ljeto
22. 7. Ploče – Pločansko ljeto
23. 7. Vrgorac – Tinovi dani
24. 7. Zagvozd – Festival Glumci u Zagvozdu
25. 7. Sutivan (Brač) – Stivansko lito
26. 7. Milna (Brač) – Milnarsko srce lita
27. 7. Bol (Brač) – Bolsko lito 
28. 7. Povlja (Brač) – Kulturno lito Općine Selca
30. 7. Komiža (Vis) – Komiško ljeto
31. 7. Omiš – Omiško kuturno ljeto
  1. 8. Knin – Ljeto u Kninu
  2. 8. Solin – Solinsko kulturno ljeto 
  3. 8. Dol (Hvar) – Puhijada
  4. 8. Livno – Livanjsko kulturno ljeto
24. 8. Kastav – Kastafsko kulturno leto

FOTO: A. Saška Mutić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori