Džentlmeni uspješno spajaju zvuk slavonske tambure i popa, a dokazuju to i novim singlom

Džentlmeni uspješno spajaju zvuk slavonske tambure i popa, a dokazuju to i novim singlom

Već dugi niz godina Džentlmeni zabavljaju publiku zbog čega su postali jedan od najboljih bendova zabavne scene. Uspješno spajaju zvuk slavonske tambure i popa, a rezultat je uvijek sjajan. Potvrđuju to i česti boravci na top listama, a dva albuma koja su do sada objavili potvrđuju njihovu kvalitetu. Glazbu je skladao Darko Čuvidić, tekst su pisali Ante Majić i Zoran Kuna, dok su aranžman radili Darko Čuvidić i Željko Nikolin. Za pjesmu je objavljen i lyric video koji je radila ekipa CroRec Digital, dok je u pripremi i videospot.

Pjesma Slatki otrove dolazi nakon Ne mislit na tebe koja se nalazi na kompilaciji 16. glazbenog festivala Šokačke pisme Županja 2021. Dečki su nedavno potpisali i novi ekskluzivni ugovor za Croatia Records te osim albuma autorskih pjesama najavili i objavljivanje albuma obrada nekih od najvećih regionalnih hitova. Definitivno, naredni mjeseci, ali i godina bit će u znaku najvećih džentlmena među tamburašima.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori