Džungla u srcu grada: Rashladite se na ovogodišnjem Fuliranju

Džungla u srcu grada: Rashladite se na ovogodišnjem Fuliranju

Vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća – prava Iris MBM džungla, čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, od 15. do 26. srpnja.

Ekipa, polako se Strossmayerov trg pretvara u džunglu ?? Pripremite se jer od sutra fuliramo na najjače ? Naravno, uz…

Objavljuje FuliranjeUtorak, 14. srpnja 2020.

11 DJ’eva i 4 gastro mušketira

Četiri gastro mušketira: Marko Palfi iz Garden Kitchena by Marko Palfi, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić pripremaju pravu gozbicu.

Uz sretne okusne pupoljke i vaše će nožice veselo hvatati odlične ritmove & soundove & beatove u izvedbi 11 DJ’eva na čelu s Hrvatskom Funk Delegacijom, Ozrenom Kanceljakom, Ilkom Čulićem i Adriatic Coastingom, a u pripremi je i nekoliko glazbenih iznenađenja.

Znamo da će rashlađene tekuće kapi biti traženije od zlata pa pripremamo pravu rapsodiju okusa – od Staropramenovog Food Trucka sa Staropramen pivom, Fuliranje Bara s hrvatskim vinima, koktelima, rakijicama i točenim pivom te kreativnih GINgle Bells kombinacija. Za ljude malih nožica pripremaju se kreativne radionice, a odrasli će istraživati nove okuse na promocijama i degustacijama.

Fuliranje Jungle će partnerski podržati Jamnica, Coca-Cola i G3 Spirits, a Iris MBM će maksimalno zazeleniti Strossov trg.

Festival će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Molimo posjetitelje da se pridržavaju preporuka HZJZ. Budimo odgovorni i čuvajmo svoje zdravlje i zdravlje ljudi koji nas okružuju!

Radno vrijeme

Ponedjeljak – četvrtak: 16 – 23h
Petak: 16 – 01h
Subota: 10 – 01h
Nedjelja: 10-23h

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori