Edo Maajka slavi u Vintage Industrialu: Bit će to druženje na koje su dobrodošli apsolutno svi

Edo Maajka slavi u Vintage Industrialu: Bit će to druženje na koje su dobrodošli apsolutno svi

U srijedu 18.5. Edo Maajka će s gostima promovirati dva prvoklasna izdanja! Novi studijski album “Moćno” (Dallas Records, 2022.) i prvi, legendarni glazbeni uradak “Slušaj mater” (Menart, 2002.) koji ove godine slavi 20 godina! Bit će to zajedničko druženje fanova, prijatelja, suradnika i novinara na koje su svi dobrodošli.   

Prepolovite radni tjedan i u srijedu od 18 sati navratite, zabavite se i uživajte u dobroj glazbi u dobrom društvu!

Dvadesetu obljetnicu kultnog albuma “Slušaj mater” Edo je obilježio i nedavno održanim koncertima u Zagrebu, Splitu i Rijeci, a u srijedu će, live izvedbama odabranih pjesmama premijerno predstaviti odlično dočekan, novi album na beatove – “Moćno”. Idealne beatove za Edu je odabrao prijatelj i dugogodišnji suradnik Matko Šašek Koolade i dao mu savršenu podlogu za novu audio knjigu sastavljenu od 11 poglavlja.

Zvučni povratak na masivne beatove, gostovanje respektabilnih domaćih i regionalnih glazbenika, i publika i kritika dočekale su s riječima hvale:

Uz sjajne beatove Kooladea, kao da su se u naslovnoj pjesmi albuma našle sve frustracije, ali i sve dijagnoze svijeta i vremena u kojem živimo iskazane, kao i uvijek do sada, sjajnim rimama i istinama pljunutim ravno u oči.

Zlatko Gall / mixer.hr

Prvo i zadnje izdanje, na vinilu i cd-u, moći će se kupiti na licu mjesta, a dobra je to prilika i za ponijeti kući potpisane primjerke. Ubacite event u kalendar i vidimo se prekosutra u Savskoj 160!

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori