Edukacijska predstava za najmlađe: ‘Šašave avanture’ u Ludoj kući

Edukacijska predstava za najmlađe: ‘Šašave avanture’ u Ludoj kući

Važnost ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije tema je edukacijske predstave za djecu Šašava avantura koja će se premijerno održati 15. svibnja u Ludoj kući u dva termina, u 10 i u 12 sati.

Riječ je zanimljivom i dinamičnom autorskom djelu koje potpisuje Vedran Žanko, ujedno i idejni kreator Šašavaca, šumske četvorke životinjskih prijatelja koji djecu uče o najvažnijim životnim vrijednostima.

Životinjski likovi u veseloj i razigranoj atmosferi naglašavaju važnost prijateljstva koje može riješiti i najveće životne probleme

U 45 minuta predstave mališane očekuje obilje smijeha, plesa i nezaboravne avanture šumskih prijatelja, a nakon predstave i brojna iznenađenja.

Magarac Roko je smislio sjajan plan iznenađenja za prijateljicu vjevericu Taru, a u tome mu pomažu vjerni prijatelji lisica Liana i medvjed Borna. Iskusna lisica pomno je isplanirala putovanje, medvjed Borna je sjajan vozač, Roko najbolji u učenju plivanja, a Tara najbolja u pjevanju pjesmica.

Likove utjelovljuju akademski glumci Marin Bukvić, Maja Šivak, Lucija Tandara, Robert Janđel, Marko Dumančić, Lucija Jakupčić, Matea Bardun, Martina Slakoper  u alternaciji s režijom  i tekstom Lidije Kraljić i Marijane Matoković, dok je scenografija djelo Irene Kraljić. Glazbeni duo, Dražen i Vedran Žanko. Scenski pokret, Tihana Strmečki uz glazbenu pedagoginju Ivu Bardun te kostime Avoltha Design.

Dođite i pogledajte, kako šašavo prijateljstvo može riješiti sve probleme i naučiti nas kako je uz prave prijatelje u životu sve lakše. Cijena ulaznice je 50 kn, a kupiti ju možete i online na poveznici.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori