Ekskluzivno gostovanje: Massimo Savić s Borisom Homovcem u Art Caffeu

Ekskluzivno gostovanje: Massimo Savić s Borisom Homovcem u Art Caffeu

U četvrtak, 25. veljače u 18.30 sati pogledajte premijerno prikazivanje Art Caffe-a na Z1 televiziji ili reprizno u subotu 27. veljače u 23.00 sata. Nakon toga Art Caffe možete pogledati  na ostalim partnerskim televizijama: TV Jadran, Šibenik, SBTV, Vinkovačka plava, Trend TV, Prigorska TV i u BiH na RTV HB ili na službenom Youtube kanalu.

 Massimo Savić, dobitnik je mnogih priznanja i nagrada i jedna od najvećih i najpopularnijih estradnih zvijezda u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Nedavno je održao veliki, prvi hibridni, koncert u Lisinskom s izravnim prijenosom na internetu za publiku diljem svijeta, a u razgovoru otkriva koliko mu se unutar godine promijenio život i kako se glazbenici nose s krizom i nedostatkom nastupa pred publikom.

Massimo otkriva koji su mu danas životni prioriteti, kako vidi aktualnu društvenu situaciju, zbog čega je pratio prijenos inauguracije novog američkog predsjednika, što misli o izvedbi himne Lady Gage te iziskuje li njegov zvjezdani status posebnu organizaciju života, podređenu njemu. 

Priča i o tome što ga danas čini sretnim, zašto se još nije pojavio na filmu, iako ima glumačkih ambicija, i smatra li se umjetnikom ili zabavljačem?

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori