Emisija KolibriS od idućeg tjedna i na malim ekranima

Emisija KolibriS od idućeg tjedna i na malim ekranima

Emisija KolibriS je pokrenuta prije manje od šest mjeseci, no iz dana u dan napreduje i razvija se. Jučer je premijerno emitirana nova 7. emisija na youtube kanalu prilikom čega su se gledatelji mogli priključiti u live chat i pitati gostujuću umjetnicu Katarinu Vojković sve što ih je zanimalo uz njezin rad i djelovanje.

U novoj emisiji KolibriS gošća je bila poznata akademska slikarica i tattoo majstorica Katarinu Vojković

Tijekom emisije otvorene su i obrađene teme poput odrastanja s majkom umjetnicom, slikarstvu, studiju na zagrebačkoj likovnoj akademiji, tetoviranju, pokretanju i vođenju vlastitog tattoo salona, tabu temama, BDSM-u, predrasudama i osobnim slobodama. Katarina Vojković diplomirala je na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti.

Izlagala je na više samostalnih i skupnih izložbi. Od 2014. godine ulazi u svijet tetoviranja, a 2017. godine seli u Zagreb gdje s partnerom otvara vlastiti salon Royal Tattoo Zagreb. U tetoviranju najviše voli raditi portrete i to portrete koji su malo pomaknuti, neobični i kinky. Portreti su joj najdraži motiv i u slikarstvu, a okušala se i u autoportretima.

Od idućeg tjedna gledatelji Kanala Ri moći će gledati emisiju KolibriS petkom u 14:45h

Tim KolibriS-a pregovara i nada se ostvarivanju suradnje s još nekim lokalnim televizijama. Cilj emisije KolibriS je promovirati i prezentirati kulturu i umjetnost na nepretenciozan, a opet profesionalan način te u fokus staviti kvalitetne umjetnike i na taj način promicati kvalitetne informacije i iznimne dosege autora u polju umjetnosti.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori