Event Management Competition: Projekt za sve studente željne novih znanja

Event Management Competition: Projekt za sve studente željne novih znanja

Event Management Competition (EMC) novi je i jedinstveni projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije na kojemu studenti imaju priliku surađivati s profesionalcima iz područja event managementa, ostvariti kontakte osvojiti mogućnost odrađivanja studentske prakse i ostale vrijedne nagrade.

Cilj projekta je spojiti studente, posebice one viših godina studija, s poslodavcima te pružiti im priliku da se upoznaju s aktivnostima vezanim uz event management radeći u uspješnim PR i event management agencijama. Industrija event managementa jedna je od najbrže rastućih, a svrha EMC-a je potaknuti studente koji se vide u tom području da svoje kreativne ideje pretvore u stvarnost te osvoje razne vrijedne nagrade. Važan faktor projekta su partnerske agencije – BSH Events, Abeceda komunikacije i Wanderlust Events koji imaju ulogu stručnog žirija na natjecanju.

Prva dva kruga natjecanja biti će održana u potpunosti online, a posljednji krug planiran je u fizičkom obliku

20.3. – 15.4. – prijave studenata na natjecanje

17.4. – prvi krug natjecanja (online) – provjera znanja o području event managementa

24.4. – drugi krug natjecanja (online) – rješavanje konkretnog case study-ja

8.5. – finalni krug natjecanja – rješavanje zadataka stručnog žirija

Zadnji krug obuhvaća natjecatelje s najboljim rezultatima iz prva dva kruga te na temelju završih zadataka stručni žiri odlučuje o pobjednicima i dobitnicima studentskih praksi u jednoj od agencija.

Činjenica je da je proteklih godinu dana uvelike oštetilo rast i razvoj mnogih industrija, među kojima i područje event managementa. Kako agencije nisu imale mogućnost normalnog organiziranja i održavanja događanja, tako ni mladi nisu imali prilike doći u doticaj s tom industrijom. Zato se nadam da će što veći broj studenata uvidjeti priliku u natjecanju ovakvog tipa te steći nova iskustva i znanja koja će u budućnosti moći iskoristiti.

Lucija Marjanović, voditeljica projekta

Ako ti računanje možda nije jača strana – prijavi se! Iskoristi priliku i drži se formule za uspjeh!

Prijaviti se možeš putem linka.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori