fbpx

Fantom na Yes Feel Good Festivalu: Pozdrav ljetu uz ritmove iz cijelog svijeta

Fantom na Yes Feel Good Festivalu: Pozdrav ljetu uz ritmove iz cijelog svijeta

Iako je jesen već stigla, na Strossmayerovu trgu i YES Feel Good festivalu ljeto još traje, a mahnut ćemo mu za doviđenja u četvrtak, 24. rujna od 17 do 23 sata.

Glazbeni chill počinje u 17 sati uz Pepija Jogardea, odličnog DJ’a i suvlasnika agencije Adriatic Coasting, koji ritmove&beatove predstavlja diljem Svijeta. Pepi će ukrcati posjetitelje u glazbeni vremeplov od 70’ih pa do 2000. Dođite na afterwork party i zaplešite uz reggae, disco, funk, new wave i house, a kad ožednite svratite i uhvatite Fantoma koji je pobjegao iz pivovare Medvedgrad, a čije će se tekuće draži sutra moći probati samo na ovom Festivalu.

No, to nije sve. Od 17 do 21 stiže nam u goste INSTA Buvljak by Pamela Smoljanić (August_XVI), Jelena Marinović i Dorica Predojević (Dorica505) s totalno cool odjevnim komadima. Odaberite neki po svom ukusu, popijte kavu s curkama & kušajte neki od gastro oblizeka i yesenirajte s nama!

Autorica vizuala: Mateja Sučević

FOTO: Sandro Sklepić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *