Female Speed Friending vraća se u Zagreb u svom 10. jubilarnom izdanju

Female Speed Friending vraća se u Zagreb u svom 10. jubilarnom izdanju

Nakon 2 godine djelovanja, osvajanja nagrade za NAJevent godine te nacionalne turneje, Female Speed Friending se vraća u Zagreb proslaviti svoje 10.jubilarno izdanje koje će omogućiti svim ženama željnima dobre zabave, novih poznanstava i jedinstvenog doživljaja da iskuse nešto novo i izađu iz svoje komfor zone.

Ukoliko još niste čuli za ovaj inovativni koncept namijenjen ženama, Female Speed Friending event je gdje imate priliku upoznati veći broj žena unutar grupe u kratkom vremenu s ciljem stvaranja prijateljstava.

Sudionice su raspoređene u grupe na osnovu njihovih interesa, hobija, životnih situacija tako da su im sugovornice ciljano što sličnije. Dodatno, sudionice ne moraju međusobno dijeliti osobne podatke, već se upoznavanja odvijaju pod šiframa. Tek nakon eventa, ako je mišljenje sugovornica bilo obostrano pozitivno, organizatorice šalju kontakt podatke.

Koncept eventa nastao je kroz potrebu žena da izađu iz zone komfora, upoznaju i steknu nova prijateljstva te se pritom dobro zabave

Sve navedeno, omogućile su im žene iz organizacijskog tima FemAmi koje stoje iza ideje i realizacije samog eventa.

Iza njih je nacionalna turneja unutar koje su organizirale evente u svim većim hrvatskim gradovima – Osijeku, Rijeci, Splitu. Pune elana i motivacije stavljaju krunu na nacionalnu turneju povratkom u  Zagreb, iz kojeg je cijela priča i krenula, te organiziraju jubilarni 10. Female Speed Friending za kojeg jamče da će biti nezaboravan za sve njihove sudionice.

Uoči navedene proslave razgovarali smo i s članicama tima.

 “Jako smo sretne i uzbuđene uoči našeg jubilarnog 10. Female Speed Friending s obzirom na sve pozitivne komentare koje smo imale u ostatku Hrvatske u proteklom periodu. Žene se na svakom našem eventu povežu, opuste i shvate koliko smo slične i koliko razumijemo jedna drugu tako da su i nama najveći motivator da nastavimo organizirati i proširivati našu priču i u budućnosti”, izjavila nam je Dijana Kopić, jedna od članica FemAmi organizacijskog tima.

Samu kvalitetu i jedinstvenost eventa prepoznao je i Eventfest dodjelivši im nagradu LOL award za NAJ event 2021. godine,

“Znamo da nas Zagrepčanke nestrpljivo očekuju, svakodnevno dobivamo upite kad ćemo se ponovno vratiti u Zagreb, tako da smo i mi jednako uzbuđene, ali i istodobno imamo veliku odgovornost da našim sudionicama pružimo jedinstveno iskustvo. Za jubilarni event spremamo program iznenađenja, nastavak zabave uz našu DJ-icu, poklone iznenađenja te svakako podižemo ljestvicu organizacije eventa na novu razinu. Program iznenađenja uključivati će i odmak od samog upoznavanja s naglaskom i na wellbeing svake od nas. Dalje neka bude iznenađenje”, nadodala je Teresa Sudac iz FemAmi organizacijskog tima.

Ne preostaje vam ništa drugo nego da se same uvjerite u jedinstvenost jubilarnog 10. Female Speed Friending koji će se održati 10.12.2022., na lokaciji Wespa Spaces od 20h u Zagrebu. FemAmi  najavljuje pića dobrodošlice osmišljena samo za vas, jedinstvenu atmosferu i okruženje te nastavak druženja do kasnih večernjih sati.

Požurite i zapratite sve informacije vezane za sam event na društvenim mrežama Female Speed Friendinga jer prijave za sudjelovanje su otvorene do popunjavanja kapaciteta; Facebook, Instagram, TikTok.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori