Filip Motovunski osvojio nagradu Ambasador i najavljuje službeni remix za King Tubbyjev klasik s Trojan Recordsa

Filip Motovunski osvojio nagradu Ambasador i najavljuje službeni remix za King Tubbyjev klasik s Trojan Recordsa

Pjesma Filipa Motovunskog Serious Music koja je nastala u suradnji s MC Joe Raygunom i uz prateći video spot izašla na Ram Recordsu, osvojila je nagradu Ambasador za bass izdanje 2020. godine. U nominacijama se također našla i Ninja, Filipov singl objavljen za Dub Shotta Recordings. Spomenute etikete, nagrade i česta emitiranja na BBC Radiju Filipovi su veliki uspjesi no izdanje koje najavljuje ističe kao najposebnije u karijeri.

Legendarni engleski jungle/dnb producent Ed Solo angažirao je Filipa da obradi kultnu dub pjesmu Dubbing With The Observer s Trojan Recordsa koju potpisuju King Tubby& The Observer All Stars. Filipov remix izlazi 16. travnja ekskluzivno na Beatportu, a dva tjedna kasnije bit će dostupan na svim ostalim outletima kao najavni singl drugog dijela kompilacije Trojan remixeva za Jungle Cakes Records. DJ Marky, Ed Solo, Kyrist i Benny Page neka su od imena koja već neko vrijeme vrte Filipov remix i najavljuju ovo dugoočekivano izdanje.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori