Franka najavila koncert na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma

Franka najavila koncert na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma

Nakon sjajnog nastupa na 13. CMC festivalu Vodice 2021., pop zvijezda Franka najavljuje koncert na pozornici Lisinski Atriuma, 4. rujna. Franka će na otvorenoj pozornici izvesti brojne hitove koji su proteklih godina nagrađeni nagradama publike poput Cesarice za hit godinePop hita godine te Najslušanijeg radijskog hita.

Franka jamči rasplesani tulum ne krijući sreću što će nastupiti na otvorenoj pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, u kojoj od samih početaka svoje karijere želi održati koncert: Nastup u Lisinskom predstavlja veliku odgovornost, ali i čast, zato već sada krećemo u pripreme kako bi sve bilo savršeno!

Njezini obožavatelji koji je prate na koncertima dobro znaju da mogu očekivati dobru zabavu, a za one koji će je prvi put doći slušati uživo, Franka ima poruku: Uz moje ćemo pjesme zaplesati, zagrliti se, možda i poljubiti; u svakom slučaju osjećat ćemo se dobro i uživati!

Ulaznice po cijeni od 100 kn dostupne su na blagajnama Lisinskog te na web stranici www.lisinski.hr.

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori