Friends: The Official Cookbook za sve fanove koji žele kuhati poput Monice ili čak i Rachel

Friends: The Official Cookbook za sve fanove koji žele kuhati poput Monice ili čak i Rachel

Volite Prijatelje i već ste barem nekoliko puta pogledali sve sezone i sve ključne scene znate već napamet? Ako je to slučaj, ovu ćete knjigu obožavati. Bilo da želite biti profesionalni kuhar poput Monice ili otvoriti vlastiti catering kao Phoebe ili ste samo veliki gurman kao Joey i nikada ne dijelite hranu, ova kuharica u izdanja Znanja jedina je knjiga koja vam je trenutačno potrebna.

Izvor: znanje.hr

Amanda Nicole Yee prikupila je na jednom mjestu sve recepte iz popularne serije

Od predjela, glavnih jela, deserta i pića, svako poglavlje knjige, uz bogate ilustracije, donosi sve obavezne recepte koje smo mogli vidjeti u svim sezonama. Od Monicine večera za Friendsgiving, Rachelinog triflea s bananom i govedinom do Rossovog slavnog uredskog sendviča, sve se to nalazi u ovoj kuharici na engleskom jeziku, upotpunjeno predivnim pratećim fotografijama iz serije. Ova šarmantna kuharica ujedno je i ljupka posveta omiljenoj seriji, kao i dobrodošla pomoć svima koji vole kuhati i isprobati neke nove recepte.

https://www.youtube.com/watch?v=i5YckMkwmm4

Ako volite engleski, želite istovremeno usavršiti i kulinarske vještine i obogatiti rječnik novim gastronomskim pojmovima, ovu zbilja posebnu kuharicu možete nabaviti u knjižari Znanje ili na njihovom webshopu.

Izvori:

Znanje.hr

FOTO: YouTube screenshot

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori