fbpx

Gabi Novak na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Gabi Novak na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Posljednju večer ovogodišnjeg filmsko-glazbenog programa Ljetnog kina Europa, u ponedjeljak 29. lipnja s početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici Tuškanac, slijedi  ‘San filmske noći’ u ‘režiji’ glazbene dive Gabi Novak, koja je od oslikavanja pozadina u svjetski priznatim klasicima Zagreb filma, preko metafizičkog glasa u H-8…, glumačke pojave u Ljubav i moda pa sve do u Berlinu nagrađenih Šavova, filmove u kojima se pojavljivala uzdizala do razine remek-djela.

 Prvi put u svojoj karijeri, ova neponovljiva glazbena osobnost, dama svjetskoga glasa, u iskrenom će razgovoru, uokvirenom izabranim filmskim insertima i vokalnim izvedbama brojnih filmskih songova vlastitog Original Soundtrackaevocirati svoju, našu, ali i svjetsku filmsku povijest i estetiku. U bajkovitoj atmosferi Ljetne pozornice Tuškanac za klavirom će joj se, pred zagrebačkom publikom, pridružiti i sin Matija Dedić.

Ulaz je slobodan, a iako su online ulaznice za ovu ekskluzivnu večer planule u rekordnom roku, određeni broj ulaznica bit će na raspolaganju na sam dan održavanja koncerta, 29. lipnja na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 19 sati.

Izvori:

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *