Gdje li je samo nestao Nerin Siniša večeras će vam otkriti Purgerica

Gdje li je samo nestao Nerin Siniša večeras će vam otkriti Purgerica

Kako to izgleda kada jedan od voljenih Zagorkinih likova išeta van s požutjelih stranica svog romana, ali u 21.stoljeću, i postane rokerica, buntovnica, i pripovjedačica? Ova pripovjedačka tura vodi vas kroz najljepše dijelove zagrebačkog Gornjeg grada, u pratnji pripovjedačice Nere – kontese Nere Keglević, kojoj je njezin ljubljeni Siniša zbrisao sa svojim Trenkovim pandurima na produženi vikend (i tako već tko zna koji put), pa joj, iz dosade, nije preostalo drugo već se baciti na posao – modernizirati se, emancipirati se, i zaposliti se!

Nera, sada zaposlena kao Pripovjedačica, nestrpljivo čeka da vas provede kroz škandalozno-romantične priče parova, ljubavnika, činovnika, služavki i grofova, koje su se odvijale na Griču i u njegovoj okolici nakon njezinog vremena, a o kojima sada Nera strastveno čita, i ne može se načuditi, koliko je ta čarolija Griča u stanju ljude zaluditi. 

Ove nedjelje, pridružite se pripovjedačici Purgerici koja iz lika kontese Nere pripovjeda o neobičnim ljubavima, ali i ostalim intrigrama na Griču, i rezervirajte svoje mjesto na besplatnoj tematskoj turi Grič priča ljubavnu priču: 

FOTO: Lucija Bertolović

DATUM: nedjelja, 19.07. 
VRIJEME I MJESTO SASTANKA: 20:00h, kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice

Kako rezervirati mjesto

Prijava je OBAVEZNA – porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na purgerica@yahoo.com ; ljubazno molimo napišite Purgerici svoje ime i prezime i koliko španciranata vodite sa sobom. Dobrodošli su svi gosti, od 6 do 76, kao i oni sa 4 šape!
I ako vidite Sinišu da negdje luta, recite mu da ga Nera večeras na Gornjem gradu čeka, modernizirano-pripovjedački-ljuta! 

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori