Gibonni predstavio spot za novu pjesmu ‘Kiša’

Gibonni predstavio spot za novu pjesmu ‘Kiša’

Novi Gibonnijev singl Kiša (Z’Naab), samo nekoliko dana od premijere, dobio je i prateći video spot, koji potpisuje splitski redatelj Vojan Koceić.

Spot dokumentaristički prikazuje atmosferu mahom iz studija producenta Nikše Bratoša sa snimanja Kiše i drugih novih pjesama koje će se uskoro naći na novom izdanju, mini albumu U po’ ure, koje će, uključujući novi singl donijeti ukupno pet novih Gibonnijevih pjesama.

U video spotu za Kišu su se tako našli neki od glazbenika koji su sudjelovali u snimanju ‘Kiše’, Etiopljanin Haddis Alemayehu Haddinqote prateći vokali zbora Etiopian Moseb iz Adis Abebe, kao i neki od članova Gibinog benda poput violiniste Marka Ramljaka, bubnjara Branimira Gazdika, gitarista Nikša Bratoš, zbor župe Sv. Petra iz Nkeyeme u Zambiji i drugi.

Novi singl Kiša (Z’Naab), koji već osvaja eter Hrvatske i regije autorski potpisuje Gibonni, aranžman je djelo Gibonnija i Nikše Bratošakoji je ujedno zaslužan i za produkciju, a sve je podvučeno snimkama s Gibonnijevih koncerata.

Video: PILOT studio

Režija: Vojan Koceić

Kamera: Bruno Bilonić, Vojan Koceić, Nikša Bratoš, Dino Senčar, Ivan Majić

Montaža i postprodukcija: Notengos

FOTO: Vedran Metelko

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori