fbpx

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin u 2021. ulazi s glazbenom senzacijom

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin u 2021. ulazi s glazbenom senzacijom

Samo dva mjeseca nakon što je pokorio regionalnu scenu dugoočekivanim singlom i spotom Misarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin u novu godinu ulazi s glazbenom senzacijom.

Nakon duge i iscrpljujuće turneje Hotel Nacional pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao da ne znam biti samobjašnjava Dino Merlin te nadodaje: Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršena partnerica za ovaj duet, kao odjek i drugi glas.

Već sama najava ove neočekivane glazbene suradnje na društvenim mrežama izazvala je erupciju oduševljenja i emotivnih poruka. Sam najavni isječak pjesme od 15 sekundi u jednom je danu čak završio u trending listi najgledanijih videa u regiji na YouTubeu.

FOTO: Aida Redžepagić (Croatia Records PROMO)

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori